“Het was een leuke en goede workshop van Marije. Bijna geen moment stilgezeten. We zijn direct met elkaar aan de slag gegaan!”

Workshops

De workshops zijn de kern van onze vitaliteitsprogramma’s. De workshops zijn zo ontworpen dat er, naast ruimte voor kennis over een gezonde leefstijl, volop aandacht is voor het bespreken van motivatie, eventuele belemmeringen en het stellen van haalbare doelen. We maken daarbij graag gebruik van de positieve ervaringen die de deelnemers in de groep reeds hebben en waarmee ze elkaar kunnen inspireren, helpen en steunen.

De workshops worden gegeven door onze eigen trainers die veel gebruik maken van de dialoog, actieve werkvormen en teamgerichte activiteiten. Omdat wij veel waarde hechten aan de sociale kracht bij leren en gedragsverandering, volgen onze trainers onze eigen opleiding tot Vitaliteitstrainer. In deze opleiding besteden we veel aandacht aan groepsdynamische processen, teamdoelen, het omgaan met individuele verschillen en het belang van samen plezier maken.

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Menu