Vier je succes

Soms wordt er lacherig over gedaan. Maar als je weet dat het vieren van succes een essentiële rol speelt in de weg naar succes en om meer te genieten van alles wat je doet, dan is het zo gek nog niet om hier meer over te leren.

 

“Deze workshop heeft echt een boost gegeven aan onze werksfeer. We voelen ons meer één team die er samen voor gaat!”

Zien dat je vooruitgang boekt, resultaat hebt bereikt, een flinke prestatie hebt neergezet: het is belangrijk om dit soort momenten te ‘ankeren’. Trots zijn op wat je hebt bereikt, zorgt ervoor dat je andere stofjes aanmaakt in je bloed. Je krijgt er een goed gevoel van. Dit gevoel wil je graag herhalen. De kans dat je jezelf opnieuw uitdaagt, om dat gevoel wederom te ervaren, is dan vele malen groter dan wanneer je het moment of de gebeurtenis zomaar voorbij laat gaan.

Tijdens deze workshop leer je wat ‘ankeren’ doet met je brein, en welk positief effect het heeft op je motivatie. Tip: Sluit deze workshop af met een (gezonde) borrel en sta stil bij mooie resultaten!

Resultaat
  • Je leert waarom ‘ankeren’ van gelukkige momenten belangrijk is en bijdraagt aan vitaliteit!
  • Je leert aan een aantal technieken die je direct een geluksgevoel geven!
  • Je leert waarom het vieren van succes op het werk zo belangrijk is!
  • Je ontvangt tips om je vooruitgang en resultaten te meten!
  • We helpen je om nieuwe haalbare doelen te stellen. Zo blijf je gemotiveerd!
Inhoud

Korte kennismaking:

Wie zijn wij? Wat is onze achtergrond en hoe kunnen we je helpen?

Kennis:

Een andere manier om een geluksgevoel bij jezelf op te roepen is door middel van “ankeren”. Het hebben van een anker houdt in dat het een bepaalde stimulus, of ook wel emotionele staat bij je opwekt. Dit kan een geluid, een geur, een gedachte of iets anders zijn. Zo kan het zijn dat de geur van versgebakken appeltaart je aan je moeder doet denken. Of dat een bepaald liedje je aan een gebeurtenis doet denken en je je weer zo voelt zoals op dat moment.

Je hebt tot nu toe in je leven al heel veel ankers aangemaakt. En van het grootste gedeelte ben je je niet eens bewust! Maar dit principe kan je ook helpen, om een bepaalde emotionele staat op te roepen, op een moment dat je het nodig hebt. Als je van je werk naar huis over een brug fietst, kun je dit bijvoorbeeld ook associëren met het loslaten van je werk en het focussen op je gezin.

Je krijgt de beste tips om te ‘ankeren’ en leert meer over het brein.

Aanpak

Tip! Wil je een doel écht behalen? Dan is het belangrijk om je voornemen kenbaar te maken aan anderen, een deadline voor jezelf te stellen en tussentijdse doelen te vieren.

Het is ook belangrijk om mensen om steun te vragen. En als het dan eenmaal is gelukt, geniet er dan ook van! Goed voor jezelf zorgen is ook durven en kunnen genieten. Tijdens deze workshop leer je hoe je dit doet. Bereik een mooie balans, dan lukt het je zeker om de rest van je leven het beste uit jezelf te halen.

DUUR EN AANTAL DEELNEMERS IN OVERLEG.

Reacties van deelnemers

“Vieren van successen, wat een feest! Ik doe dat tegenwoordig bij iedere mijlpaal!”

“Ik vertel mensen waar ik aan werk, hierdoor krijg ik zoveel meer begrip!”

“De VRIMIBO heeft bij ons op het werk een hele andere lading gekregen, we stellen op maandag weekdoelen en proosten op succes, het werk is zoveel leuker geworden!”

BOEK VANDAAG NOG

Vul onderstaand formulier in en wij nemen
z.s.m. contact met je op. Liever direct contact? Bel 026-8448445.

Contact
Bezig met versturen

Verminder prikkels

Meer energie

Geniet meer van je werk

Bescherm je grenzen

Grip op jezelf

Ontdek je ritme

Beter slapen

Vergroot je drive

Verminder stress

Buik plat

Nooit meer een dip

Verbeter je brein

Mindfulness

Buik plat
Verminder stress
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.