MINDFULNESS

Leer met aandacht te leven; geniet meer van je werk en je gezin!

“Gezonde keuzes maken is echt een stuk makkelijker als je rust in je hoofd hebt.”

De workshop mindfulness is een kennismaking met mindfulness en geschikt voor iedereen die voelt dat er meer uit het leven te halen valt. En zelfs als je momenteel lekker in je vel zit, dan helpt mindfulness je bewuster en minder gestrest te leven. Je zult nog meer voor elkaar krijgen en meer genieten!

Resultaat
  • Door een korte heldere uitleg leer je wat mindfulness is!
  • Je hebt meer inzicht gekregen in automatische patronen en hoe je met je aandacht in het hier en nu kan zijn!
  • Je ervaart door het doen van een oefening hoe je jouw adem als pauzemoment voor jezelf kunt inzetten en zo een moment van rust kunt ervaren!
  • Je bent je meer bewust over jezelf en over je eigen patronen!
Inhoud

Korte kennismaking:

Wie zijn wij? Wat is onze achtergrond en hoe kunnen we je helpen?

Kennis:

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mindfulness helpt stress te reduceren, je krijgt meer grip op piekeren en angst. Ook ondersteunt mindfulness bij een burn-out, het vergroten van je veerkracht, aanpassingsvermogen en emotionele stabiliteit. We vertellen je meer over de basisprincipes van mindfulness, wat is het precies maar vooral: hoe kun je het toepassen? Ook gaan we daadwerkelijk aan de slag met oefeningen, in teams én individueel. Onze opdrachten en inhoud zijn afgestemd op de doelgroep en werkzaamheden.

We leren je onder andere hoe je jezelf in een pauzestand kunt zetten en hoe je jouw ademhaling kunt gebruiken als je stress ervaart. Mindful werken en communiceren; hoe pas je mindfulness toe in je werkzaamheden. Praktisch en concreet!

“Ik dacht dat ik moest mediteren op het werk, maar door mijn taken anders in te delen ervaar ik ook wat mindfulness. Dat werkt voor mij!”

Aanpak

Deze kennismakingsworkshop laat zien hoeveel we in de automatische piloot leven en op welke wijze gewoontes en patronen een groot deel van ons leven invullen, zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Je krijgt aan het einde van de workshop een hand-out mee waarin alles nog eens staat beschreven, inclusief tips hoe je dagelijks mindful kunt leven. Ook ontvangt je een mp3-bestand met begeleide oefeningen die je thuis kunt doen.

DUUR EN AANTAL DEELNEMERS IN OVERLEG.

Reacties van deelnemers

“Ik ben me ervan bewust geworden hoe gedachten automatisch mijn aandacht wegkapen en heb geleerd hoe ik dit kan herkennen en mijn aandacht weer terug kan leiden naar dit moment, erg nuttig en fijn!”

“Ik heb geleerd hoe mijn eigen (automatische) reactiepatronen stressvolle situaties alleen maar vergroten.”

BOEK VANDAAG NOG

Vul onderstaand formulier in en wij nemen
z.s.m. contact met je op. Liever direct contact? Bel 026-8448445.

Contact
Bezig met versturen

Verminder prikkels

Meer energie

Geniet meer van je werk

Bescherm je grenzen

Grip op jezelf

Ontdek je ritme

Beter slapen

Vergroot je drive

Verminder stress

Vier je succes

Buik plat

Nooit meer een dip

Verbeter je brein

Verbeter je brein
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.