Meer energie

Het creëren van meer energie is makkelijker dan je denkt. En dat willen we je leren. Geen grote plannen die veel impact hebben op je leven, maar kleine aanpassingen waardoor jij je morgen al fitter kunt voelen.

 

“Autorijden was gewoon gevaarlijk! Ik zat zovaak te knipperen met mijn ogen achter het stuur om wakker te blijven. Nooit geweten dat mijn favoriete Starbucks koffie de energie uit mijn lijf wegtrok. Het scheelt ook nog geld en kilo’s!”

Voel jij je wel eens moe of futloos? Heb je ‘s avonds na het werk geen zin, of puf meer om nog te gaan sporten of iets te ondernemen? Ervaar je gedurende de dag wel eens dips? Dan is deze workshop iets voor jou!

Resultaat
  • Je leert het verschil tussen gezonde en ongezonde vermoeidheid!
  • Je leert hoe je meer energie krijgt!
  • Je leert hoe de ideale beweegweek eruit ziet!
  • Je leert etiketten van voedingsproducten lezen en suikers te herkennen (waardoor een hoop vermoeidheid en overgewicht voorkomen wordt)!
  • Je krijgt tips om beter te slapen!
  • Je leert hoe je direct in actie kunt komen!
Inhoud

Korte kennismaking:

Wie zijn wij? Wat is onze achtergrond? En hoe kunnen we je helpen?

Kennis:

Als je genoeg energie hebt, dan ga je ‘s avonds sporten, afspreken met vrienden of lekker naar buiten met de kinderen. Ook heb je meer zin om gezond te koken en beter voor jezelf te zorgen. Gelukkig hoef jij je er niet bij neer te leggen als je momenteel weinig energie ervaart. Iedereen kan energieker worden en dat is makkelijker dan je denkt.

Je krijgt aan het einde van de workshop een plan van aanpak en een weekopdracht (challenge) mee die je (samen met je collega’s) kunt uitvoeren.

Aanpak

Als je meer energie hebt, zul je makkelijker voor elkaar krijgen wat belangrijk voor je is. Meer energie zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en je meer van sporten en bewegen geniet. We gaan aan de slag met kennis en leren je hoe een ideale beweegweek eruit ziet. Ook gaan we etiketten lezen. Neem hiervoor jouw favoriete tussendoortje mee. Dit mag eten en/of drinken zijn.

DUUR EN AANTAL DEELNEMERS IN OVERLEG.

Reacties van deelnemers

“Ik vond jullie presentatie super! Mij heb je in ieder geval gestimuleerd en gemotiveerd om beter op mijn voeding te letten.”

“Aan jullie heb ik het te danken: vanmorgen woog ik 1.5 kilo lichter dan een week geleden.”

BOEK VANDAAG NOG

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Liever direct contact? Bel 026-8448445.

Contact
Bezig met versturen

Verminder prikkels

Geniet meer van je werk

Bescherm je grenzen

Grip op jezelf

Ontdek je ritme

Beter slapen

Vergroot je drive

Verminder stress

Vier je succes

Buik plat

Nooit meer een dip

Verbeter je brein

Mindfulness

Geniet meer van je werk
Special: Verminder stress
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.