Fit op gewicht

Of ook wel.. op een gezonde manier afvallen! Want als je dit niet goed aanpakt, zul je dat vooral merken aan je taille. Buikvet is niet alleen erg ongezond, het geeft ook een hoop ongemakken (in je werk).

“Nooit geweten dat stress zo’n grote impact heeft op je buik. Niet alleen heb ik minder buikklachten, ik kan mijn werk veel beter volhouden!”

Stress op je werk kan de reden zijn waarom je te zwaar bent en een dikke buik kan je prestaties belemmeren. Bovendien is een buikje slecht voor je gezondheid. Er zit niks anders op: dat buikvet moet eraf!

Resultaat
  • Je leert hoe je supergezond én lekker kunt eten!
  • Je leert het verschil tussen onderhuidsvet en buikvet!
  • Je leert welke maatstaven je kunt aanhouden!
  • Je leert welke voeding en vormen van beweging effectief zijn!
  • Je leert hoe je blijft genieten en hoe je een leefstijl duurzaam maakt!
Inhoud

Korte kennismaking:

Wie zijn wij? Wat is onze achtergrond en hoe kunnen we je helpen?

Kennis:

Wist je dat 49% van de Nederlanders te dik is? Je hoort ook voortdurend dat we allemaal steeds dikker worden en dat dit ongezond is. Dat weten we inmiddels wel. Daar gaan we je dus niet mee vermoeien. Wat je weinig hoort is dat het nogal uitmaakt waar je vet zich ophoopt. Er is grofweg onderhuidsvet en buikvet. Ook gaan we dieper in op het duurzaam veranderen van je leefwijze en dat diëten niet de oplossing is.

Je krijgt aan het einde van deze workshop een plan van aanpak (voeding, training, ontspanning) en een opdracht (challenge) mee om de eerste stap te zetten.

Aanpak

Afvallen vraagt flink wat van je motivatie. Diëten is vaak een logische keuze, maar zeer onverstandig. Uit onderzoek blijkt dat een dieet stress genereert en op de langere termijn vervelende verstoringen in je lichaam kan veroorzaken. Werken aan een nieuw eet- en beweegpatroon is de beste keuze en eerste stap. We vertellen je de voordelen, wetenschappelijke feiten en je krijgt een stappenplan. Ook stellen we samen een beweegplan op.

DUUR EN AANTAL DEELNEMERS IN OVERLEG.

Reacties van deelnemers

“Zelf ben ik samen met mijn schoonzoon naar de sportschool gegaan en trainen we met een personal trainer.”

“Ik heb ook veel gehad aan jullie advies. Ik kickboks tegenwoordig twee keer in de week en drie keer krachttraining. Daarnaast ben ik ook meer op mijn voeding gaan letten. Etiketten lezen is eigenlijk supersimpel!”

BOEK VANDAAG NOG

Vul onderstaand formulier in en wij nemen
z.s.m. contact met je op. Liever direct contact? Bel 026-8448445.

Contact
Bezig met versturen

Verminder prikkels

Meer energie

Geniet meer van je werk

Bescherm je grenzen

Grip op jezelf

Ontdek je ritme

Beter slapen

Vergroot je drive

Verminder stress

Vier je succes

Nooit meer een dip

Verbeter je brein

Mindfulness

Nooit meer een dip
Vier je succes
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.