Aan de slag bij Dustin

Nieuws

Met een aantal van onze klanten hebben we zo’n ontzettende goede klik, zo ook met Dustin. Want werken aan een energieke cultuur, vitale gewoontes, teambuilding en optimaal internationaal samenwerken, dat vindt Dustin belangrijk. En wij ook! Dat we samen gaan werken, was daarom snel duidelijk. 

Wie is Dustin?

Dustin is een snelgroeiend beursgenoteerd bedrijf met grote ambities. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden en ze hebben locaties o.a. in Denemarken en de Benelux. Dustin zorgt voor de juiste IT-oplossing. Thuis, op het werk en onderweg, we keep things moving.
Dustin heeft ook een sterke interne boodschap: “We keep you moving, you keep us moving”.

Voor Dustin gaan we daarom van start met een gaaf internationaal programma waarin we vitaliteit verbinden aan deze organisatiedoelstellingen. 

Fitter Nederland gaat internationaal?

Zeker, geen probleem! Dustin krijgt een eigen communicatieconcept. Vanuit Arnhem organiseren wij het programma o.l.v. van een programma manager. Ons ambassadeursprogramma en inhouse opleidingen zorgen ervoor dat vanuit elk land het programma draagvlak krijgt. 

We nemen je mee in deze ontwikkelen, best practices en ervaringen van deelnemers. We staan te springen om aan de slag te gaan, to be continued!