“Het vitaliteitsplatform van Fitter Nederland gebruiken we dagelijks binnen onze organisatie, bewegen was nog nooit zo makkelijk en leuk!”

Vitaliteitsplatform
Jouw eigen vitaliteitsplein!

Hoe zorg je als organisatie ervoor dat je alle activiteiten goed onder de aandacht brengt? Hoe motiveer je medewerkers om in actie te komen en help je ze duurzaam inzetbaar te blijven? Kun je iedereen bereiken en enthousiasmeren om deel te nemen aan een vitaliteitsprogramma?

Een vitaliteitsplatform betekent voor ons:

Een centrale plek waar alle medewerkers terecht kunnen voor kennis, inspiratie, testen, het bekijken en plannen van activiteiten, een jaarkalender en persoonlijk advies.

Meer dan een platform

Wij gebruiken graag de term: vitaliteitsplein of community omdat we onze platforms op een andere manier gebruiken en inrichten, met als doel meer bezoekers en een hoger aantal medewerkers die in actie komen. Een belangrijke succesfactor is persoonlijk contact, niet alleen met onze vitaliteitscoaches maar ook met elkaar.

Waar begin je?

Bij voorkeur faciliteren wij een vitaliteitsplein met jaarkalender binnen de huidige en succesvolle communicatiekanalen, bijvoorbeeld het intranet. Soms is er al een platform aanwezig, dan onderzoeken we wat beter kan en hoe we alle bestaande initiatieven met elkaar kunnen verbinden.

Is er geen goede intranetomgeving aanwezig, of zijn mensen digitaal minder goed te bereiken? Er zijn legio andere opties om medewerkers te bereiken. Onze eigen vitaliteitscommunity Fitter Nederland WERKT is ook een optie! Vraag naar de mogelijkheden.

Draagvlak & onderhoud van vitaliteit

Vaak is de passie wel aanwezig, maar zijn medewerkers en is het projectteam beperkt in tijd en focus. Daarom nemen wij al het werk uit handen! Wij zorgen voor alle benodigde marketing- en communicatie uitingen, de organisatie van de implementatie en onderhoud.

Het vitaliteitsplatform is altijd een onderdeel van ons totaalconcept.

Mogelijkheden

  • Ontwikkeling en uitvoering jaarkalender
  • Ontwikkeling eigen logo
  • Onderhoud: artikelen, recepten, succesverhalen, gratis sport/saunapassen, winacties en sportinitiatieven
  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Organisatie en uitrol challengeweken (bijv. 7 days of rehab, stoptober en check je werkstress-week)
  • Integreren en communiceren van alle vitaliteitsinterventies
  • Coaching online en op de werkvloer: met o.a. de volgende specialisten: psycholoog, diëtiste, fysiotherapeut, personal trainer, topsporttrainer en lifestyle-, mindfulness- en yoga coaches
  • Eigen app!

Medewerkers krijgen antwoord op de volgende vragen:

“VAN WELKE ACTIVITEITEN EN INTERVENTIES KAN IK GEBRUIK MAKEN?”

“WAT PAST BIJ MIJ EN MIJN FUNCTIE?”

“WAT KAN (OF MOET) IK ZELF DOEN OM GEZOND TE BLIJVEN?”

Ieder bedrijf is anders!

Daarom helpen onze specialisten je de juiste keuzes te maken. Plan een gratis adviesgesprek.

Contact
Bezig met versturen
Menu
error: Content is protected !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.