“Met coach Mandy aan mijn zij, kan ik blijven presteren!”

Vitaliteitscoaching

Als je kiest voor onze vitaliteitscoaching dan krijg je middels een actieve gespreksvorm, bijvoorbeeld een (lunch)wandeling maar het kan ook een training zijn, hulp bij voeding, stress, slaap of andere gezondheidsklachten waar je graag grip op wilt krijgen.

Heb je vooral behoefte aan ontspanning, ervaar je weinig energie of is bewegen momenteel moeilijk voor je? Vitaliteitscoaching kan ook vanuit een ontspannen situatie en zelfs online!

Hoe start je?

Door een telefonisch intakegesprek te plannen met onze vitaliteitscoach. Hij of zij geeft je advies wat de beste eerste stap is, zodat je direct aan je gezondheidsdoelen kan werken, ook schetst onze coach wat je kan verwachten; van ons en wat realistisch is zodat jij jouw doel met plezier en succes gaat halen.

Onze coaches werken landelijk. Veel mensen vinden het wenselijk om op het werk af te spreken. Liever buiten werktijd of op een andere locatie? Dat kan in overleg. Ook is het mogelijk om bij ons op kantoor in Arnhem af te spreken.

Hulp bij…

Onze vitaliteitscoaches helpen je 1-op-1 bij het bereiken van diverse gezondheidsdoelen, maar ook bij psychische problemen en fysieke klachten. Waar kunnen we je o.a. mee helpen?

  • Hulp bij stress of bij het preventief voorkomen van stressklachten
  • Hulp bij re-integratie na bijvoorbeeld een burn-out
  • Hulp bij afvallen en op gewicht blijven
  • Hulp bij fysieke klachten en ondersteuning bij zwaar fysiek werk
  • Hulp bij het maken van de juiste keuzes; zowel op gebied van gezondheid, werk en privé
  • Hulp bij slaap en het optimaliseren van je slaap en bioritme
  • Hulp bij (extreem) overgewicht, darmklachten (medische) problemen veroorzaakt door voeding
  • Het verbeteren van je performance en het voeden van je bevlogenheid!

Iedereen een coach!

Je hoeft natuurlijk niet ziek te zijn of klachten te hebben voordat je besluit om onze coaches in te schakelen. Misschien wil je van een 8 een 10 maken, heb je gebrek aan motivatie of wil je juist op topsportniveau je werk blijven doen, ook dan zijn wij er voor jou!

Vergoedingen en persoonlijk budget duurzame inzetbaarheid

Onze diensten worden vergoed door de zorgverzekeraar, middels de ESF subsidie of via het eigen budget wat jouw organisatie voor jouw eigen duurzame inzetbaarheid beschikbaar stelt. Vraag naar de mogelijkheden!

Ieder bedrijf is anders!

Daarom helpen onze specialisten je de juiste keuzes te maken. Plan een gratis adviesgesprek.

Contact
Bezig met versturen
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.