VitaliteitsAPK

Nieuws

In deze aanpak starten we direct met het begeleiden en trainen van medewerkers. Praktisch en laagdrempelig en geen vraag blijft onbeantwoord. Tijdens de trainingen zetten we vragenlijsten uit, die aan het eind een goed beeld geven van de gezondheid, productiviteit en herstelmogelijkheden van medewerkers.

  • 12 weken programma inclusief onderzoek. We meten de huidige gezondheid, risico’s, functioneren op het werk en herstel.
  • 3 workshops naar keuze, inclusief persoonlijk advies en een vaste coach!
  • Training en intervisie voor leidinggevenden.
  • Analyse vragenlijsten in rapport en terugkoppeling richting management.

De gegevens die we na 3 maanden terugkoppelen laten zien waar binnen jouw bedrijf de knelpunten liggen. Met deze informatie krijg je van ons een sterke basis om te bouwen een duurzaam vitaliteitsprogramma.

Duurzaam veranderen

Naast het in kaart brengen van de risico’s is het essentieel om stil te staan bij de huidige groepsnorm: welke gewoontes zetten aan tot ongezond én gezond gedrag? Groepsnormen zijn essentieel voor het doorvoeren van veranderingen.

Het inzicht dat hieruit komt maakt dit programma duurzaam. En door samen te werken bouw je aan een vitale cultuur. Want de sociale norm in teams is krachtig, net als het effect van gewoonten in een team. Als het vanzelfsprekend is, wordt het goed overdragen binnen je organisatie.

Vraag naar de mogelijkheden vanuit de zorgverzekeraar en benut het vitaliteitsbudget van 2023 optimaal.

Bel direct. 026 844 8445 📲