Vijf tips om te ‘shinen’ op Ibiza

Wie gaat er tegenwoordig niet naar toe? Ibiza! Het eiland om de boel de boel te laten. Jaloersmakende foto’s op social media van glazen sangria. Strandfeestjes met alle ongezonde verleidingen in handbereik. Het is heerlijk!

Maar goed.. heb je net lekker een aantal maanden keihard getraind om je slanke strakke lijf in een hippe bikini te hijsen, ben je naar een paar dagen Ibiza weer terug bij af. Of toch niet?

Je verwacht nu zeker tips van mij van drankjes en hapjes met minder suiker en een sportprogramma voor op het strand. Die krijg je niet. De uitdaging zit hem deze keer niet in gezond voor het lichaam, maar in de boost voor de mind!

  1. We worden niet dik van een paar dagen los op Ibiza, maar van jojo-en en ongezonde gewoontes van alledag. Leef je regelmatig, slaap je goed, sport je regelmatig (en niet alleen voor de zomerperiode en na de Kerst), doe je geen gekke dingen met je eten? Dan maak ik mij om jou geen zorgen.
  2. De grootste uitdaging voor sportfreaks; rust! Ga nou eens niet sporten, geef je lijf rust. Het is zo goed voor je spieren om even goed te herstellen. Daarbij, kom op… je bent op Ibiza, ENJOY! Je kan het hele jaar nog trainen.
  3. Als je op Ibiza een verwassen zwempak met birkenstock sandalen aantrekt, kan het zijn dat je wordt nagekeken. Op Ibiza wil het oog ook wat. Maar laat je de kop niet gek maken door de aftrainde danseressen en ‘proppers’ op het strand. 99,1% van de bevolking heeft ook daar gewoon cellulitis!!
  4. Let it go, let it goooooo…. That perfect girl is gone! (Song tekst Frozen). Do I say more?
  5. Anyway. ‘Een lekker wijf’ ben je niet alleen met je lijf. Het zit hem ook in een ontspannende ongecompliceerde blik in je ogen. Shine door te genieten zonder zorgen.

Ik puf met 32 weken zwangerschap nog even door. Tot volgend jaar Ibiza!

Marije

main_marije

 

Drie type stress. Waar heb jij last van? De beste tips!
Wat is jouw plan B?

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.