Terug naar de werkvloer!

Algemeen, Nieuws

Binnenkort start ons landelijk programma ‘Terug naar de werkvloer’. Thuiswerkend Nederland keert langzaam weer terug naar z’n vertrouwde werkplek: hoe ga je daar als werkgever een succes van maken?

Positieve ervaring

Het zal voor veel mensen opnieuw aanpassen zijn: thuiswerken begon eindelijk te wennen en nieuwe gewoonten voelden net weer als routine. Anderzijds kon het niet snel genoeg voorbij zijn en kunnen we niet wachten tot we weer onze huizen uit mogen. Daar moeten we met elkaar een nieuwe weg in vinden. Bovendien zal de werkplek er anders uitzien dan voorheen. Met de juiste mindset wordt de terugkeer naar de werkvloer een positieve en energieke ervaring. Neem een voorsprong en begin nu alvast met de voorbereiding van je medewerkers.

Menukaart

De basis van dit programma is het contentpakket, wat uitgebreid kan worden met diverse online workshops, kennisweken en digitaal sporten.

Contentpakket

De inhoud van het pakket is afgestemd op zowel de praktische als mentale voorbereiding op het hervatten van het ‘normale’ werkleven en -ritme. Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Hoe pak je je werkritme weer op, zonder de rust van de afgelopen tijd te verliezen? Of voor wie het juist drukker heeft gehad: hoe bouw je nu af en blijf je staande?
  • Welke goede, nieuwe gewoonten uit de lockdown neem je mee?
  • Hoe blijf je mentaal fit en houd je je hoofd koel, ondanks dat de tijd nog wel even onzeker blijft, zowel economisch als maatschappelijk.
  • Hoe maak je weer verbinding met je team en collega’s, en benut de kracht van je team?
  • Vergroot je energie met tips, opdrachten en kennis om gezond te eten, genoeg te bewegen en lekker te slapen. Het zal je helpen om je weerstand te vergroten en lekker in je vel te zitten.

Optioneel

  • Workshops: onze trainer bereid je team voor op het terugkeer naar de werkvloer in een energieke sessie die zowel op afstand (Teams of Zoom) als op anderhalve meter kan worden gegeven. Vraag naar de mogelijkheden.
  • 7 dagen Strak in je (huis)pak: hoe verschijn je straks weer strak in je pak op het werk? Wij stomen je in een week tijd klaar om zelf aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Daarna kun je de tips zelf toepassen, en zo op een gezonde manier van je corona-kilo’s afkomen. Deze week is speciaal afgestemd op thuiswerkers en staat boordevol eenvoudige, direct toepasbare tips.
  • Fitsnacks TV: sporten, waar en wanneer jij maar wil met behulp van trainingsvideo’s on demand.
  • Zomerschool: een 6-weeks digitaal programma speciaal voor de zomerperiode. Iedere week komt een nieuw thema aan bod komt, bijvoorbeeld: het verminderen van stress, fit op gewicht en verbeter je brein.

Maak onze hulp een succes van komende periode! Starten kan wanneer het past binnen jouw organisatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.