Team Fitplan

Wil je starten met bouwen aan een energieke cultuur, teambuilding en de betrokkenheid vergroten? Stress bespreekbaar maken of beter hybride samen werken? Het kan met Team Fitplan.

Praktisch, laagdrempelig en vooral met plezier werken aan vitaliteit in jouw team, afdeling en organisatie. Werkt jouw team in ploegendiensten? Kies dan voor Dag & Nacht Vitaal

Waarom Team Fitplan?

Op weg naar een vitalere werkomgeving is het essentieel om stil te staan bij de huidige groepsnorm: welke gewoontes zetten aan tot ongezond én gezond gedrag? Het inzicht dat hieruit komt maakt Team Fitplan succesvol. Geen zicht op huidige gewoontes zorgt er namelijk voor dat veel vitaliteitsprogramma’s of -activiteiten niet slagen. Groepsnormen zijn essentieel voor het doorvoeren van veranderingen!

12 weken programma

Gedurende twaalf weken workshops en activiteiten voor het team, afdeling of specifieke doelgroep. En persoonlijk advies en coaching op maat!

Duurzame aanpak

Door samen te werken bouw je aan een vitale cultuur. Vanuit deze gedachte is Team Fitplan ontwikkeld. De sociale norm in teams is krachtig, net als het effect van gewoonten in een team. Als het vanzelfsprekend is, wordt het goed overdragen binnen je organisatie. Samen naar vitaliteit!

Praktisch

Het draait om beter, leuker en veiliger werken. Dus staat het dagelijkse werk van de medewerker en het team centraal. Ze worden uitgedaagd, verleid en gefaciliteerd om zelf op zoek te gaan naar een oplossing voor vitaal werken. Natuurlijk op een manier die bij het team en het werk past.

Energiemodel

We werken met een integrale aanpak, waarin alle onderwerpen van vitaliteit vertegenwoordigd zijn. Dat vertalen we naar vitaal in je lichaam (fysieke energie), vitaal in je brein (mentale en emotionele energie) en vitaal in je werk (sociale energie). Zo haalt elke collega er iets uit.

Een eigen coach en trainer

Werken aan nieuwe vitale gewoonten doe je door stap voor stap de regels te veranderen. Daarom geloven we dat elk team een vast gezicht nodig heeft die bij elke stap betrokken is.

Jouw team krijgt zijn eigen vitaliteitstrainer en coach. Een professional die met je meereist vanaf het allereerste moment. Medewerkers leert kennen en persoonlijk advies geeft. Indien gewenst kan op behoefte een intensiever coachtraject worden gestart. 

Wil je meer informatie? Bel 026 844 8445