Team Fitplan

De kracht van het team

Team Fitplan

De kracht van het team

Team Fitplan

Wij geloven in de kracht van het team en dat je door samenwerking kunt bouwen aan een vitale organisatiecultuur. Team Fitplan is speciaal ontwikkeld om vanuit deze visie en op een duurzame wijze gezond gedrag in te bedden in het DNA van jouw organisatie.

12 weken programma

In het Team Fitplan gaan we op teamniveau aan de slag met als doel om nieuwe gezonde gewoontes te ontwikkelen. Middels workshops, praktische oefeningen en teamchallenges beleven we samen een energieke tijd. Het Team Fitplan duurt 12 weken en geeft een boost aan het team. Hoe we opvolging geven aan het programma, dat is afhankelijk van de uitkomsten en resultaten.

Duurzame aanpak

De nieuwe gewoontes integreren we klein en stapsgewijs in de cultuur van het team. Hiermee creëren we goede voorbeelden, succesverhalen en ambassadeurs. We dwingen niks af en verplichten tot niets. Zo laten we vitaliteit vanuit de organisatie groeien. De resultaten zorgen voor het gesprek van de dag en inspiratie voor anderen.

Praktisch

We maken het Team Fitplan praktisch en duurzaam door aan de slag te gaan met nieuwe ‘habits’ van het team. De acties en nieuwe gewoontes worden bedacht door de medewerkers zelf, geïnspireerd door de workshops, tips van collega’s en onze eigen vitaliteitstrainers.

Persoonlijk Fitplan

Uit ervaring weten wij dat een aantal medewerkers, gedurende het Team Fitplan, ook individueel aan de slag wil. Ons Persoonlijk Fitplan maakt dat mogelijk.

Wil je weten hoe wij het Team Fitplan organiseren bij o.a. Alliander en Hago Zorg?

Ik vertel het je graag. Stuur een email naar info@fitternederland.nl of bel 026 844 8445

Menu