“Door mijn slaapapneu kon ik mijn werk niet meer volledig uitvoeren. Na het 12 weken programma was ik flink afgevallen en ook mijn slaapapneu is flink afgenomen, ik ben weer aan het werk!”

Team Fitplan

Wij geloven in de kracht van het team en dat je door samenwerking kunt bouwen aan een vitale organisatiecultuur. Het Team Fitplan is speciaal ontwikkeld om vanuit deze visie en op een duurzame wijze gezond gedrag in te bedden in het DNA van jouw organisatie. We werken samen aan een vitale omgeving met als doel het creëren van energie op de werkvloer, waarin plezier een centrale rol speelt.

In het Team Fitplan gaan we op teamniveau aan de slag om nieuwe gewoontes te ontwikkelen. We introduceren elke week een onderwerp die we onder de aandacht brengen met een nieuwsbrief. Via het Fitter Nederland portaal kunnen de teams meer informatie krijgen over het onderwerp, teamchallenges doen en met elkaar in contact blijven over ervaringen en activiteiten. Daarnaast geeft een van onze vitaliteitstrainers elke week een inspirerende workshop over het betreffende onderwerp.

Ervaringen

“Je sprak elkaar op een ander niveau en over meer persoonlijke dingen. Van iedereen heb ik achteraf terug gekregen dat ze dat misschien nog wel het leukst hier aan vonden.” (Klaas-Jan, Photonis)

“Goede bijeenkomst, heeft mij wel aan het denken gezet. En verschillende gesprekken gaan over voeding, bewegen en stoppen met roken. Dat is het begin. Vandaag alles met de trap gedaan!” (Fatima, Vitam)

“Persoonlijk geloof ik er niet in om één dag met een team op de hei te zitten en alleen over vitaliteit te práten. Nee, wij gaan ook doen. Hupsakee, de schouders eronder. Als HR business partner vind ik het leuk om mijn afdelingen hierin mee te nemen. Als je zo’n kans krijgt, moet je hem toch gewoon grijpen?” (Nelleke, Alliander)

Lees onze projecten en referenties

Tijdens het 12 weken programma komen de volgende thema’s aan bod

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend advies gesprek!

Menu