Bij Vitam hebben we eind 2017 het 12 weken programma afgerond. Dit vitaliteitsprogramma kent zijn succes doordat we op de werkvloer aanwezig zijn en o.a. personal coaching toepassen. Omdat Vitam met ruim 200 medewerkers, op verschillende locatie ging meedoen, hadden we de uitdaging om online te blijven boeien. Vanuit HR werd dit ondersteund middels blogs en hilarische vlogs die vanuit een succesvol platform bij de collega’s in het land terecht kwamen. Dit project is mede gefinancierd door de ESF subsidie.

Marlies Martens geeft ons feedback:

Wat heeft ons programma /  diensten jouw bedrijf gebracht?
Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onze eigen medewerkers. Samen met onze vitaliteitscoach hebben we een vitaliteitskalender opgesteld waar het 12-weken programma van Fitter Nederland onderdeel van is. Een intensief programma waar onze medewerkers aan kunnen deelnemen en wat naadloos aansluit bij onze definitie van vitaliteit. Naast bewustwording, zijn er meerdere individuele succesverhalen te vertellen over dit programma. Wij zijn er erg blij mee!

In hoeverre creëren we bewustwording omtrent fysieke en mentale fitheid bij jouw medewerkers?
Doordat het programma past bij ieder zijn of haar wensen, ieder niveau en het geen verplicht karakter kent kan iedereen deelnemen aan het programma en creëert het bewustwording bij iedere medewerker, op zijn of haar eigen manier.

Wat vind je top?
Ilona en Marije zijn echte samenwerkers. Ze kruipen in de huid van de opdrachtgever en denken heel erg met je mee. Ze zijn experts binnen hun vakgebied.

Waarom zou je iemand aanbevelen om met ons in zee te gaan?
Vanwege jullie expertise, professionaliteit maar vooral jullie bevlogenheid.

Over Vitam

Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. We hebben respect voor de mens en natuur. Door middel van duurzaamheid, vitaliteit en verantwoord ondernemen dragen wij bij aan het welzijn van het individu, onze gasten, opdrachtgevers en collega’s. Gedreven door onze passie voor eten en drinken en hospitality berusten alle activiteiten binnen VITAM op drie vitale pijlers: ondernemerschap, kwaliteit en welzijn.

Menu