Programmamanagement

Aandacht voor vitaliteit, energie, zingeving en betrokkenheid zijn een aantal aspecten van een succesvol vitaliteitsplan. Maar hoe organiseer je een stevig vitaliteitsprogramma en creëer je draagvlak als je zelf een overvolle agenda hebt? Onze programmamanagers helpen je van A tot Z.

3x voordelen
Programmamanager

 Programmamanagement is altijd een vast onderdeel van ons supportsysteem en jaarprogramma. Maar een programmamanager kun je ook interim inzetten als de drijvende kracht achter het vitaliteitsprogramma in jouw organisatie. Bijvoorbeeld:

1. De interim vitaliteitsmanager

Als je op zoek bent naar iemand die op tijdelijke basis invulling kan geven aan de rol van vitaliteitsmanager, zet je een programmamanager van Fitter Nederland in. We helpen je bijvoorbeeld met het schrijven en implementeren van het vitaliteitsplan voor jouw organisatie. Doen onderzoek en zorgen voor draagvlak.

2. Ondersteuning HRM

Met vitaliteit in je HRM portefeuille zijn je dagen al snel gevuld. Het vitaliteitsprogramma is belangrijk, maar je hebt er gewoonweg niet altijd tijd voor. Of je hebt niet de juiste kennis in huis. De programmamanager helpt je met wat jij nodig hebt.

3. Activeren vitaliteitsprogramma

Je hebt al een vitaliteitsprogramma. Er zijn verschillende initiatieven, apps en trainingen gemaakt, maar het komt niet goed (genoeg) van de grond. De programmamanager biedt hulp. Zo wakker je het vitaliteitsvuur weer aan, want het vitaliteitsprogramma is te waardevol om te laten liggen.

Aan de slag?

Onze programmamanagers zijn vanaf 8 uur tot 32 uur per week beschikbaar. Samen bouwen we aan een duurzaam supportsysteem voor jouw organisatie.