Programma management

Nieuws

Hoe zorg je ervoor dat vitaliteit vorm krijgt én top of mind blijft en jouw programma een succes wordt? No worries, Fitter Nederland helpt en heeft de expertise in huis. Programma management op het gebied van vitaliteit is ons vak en we ondersteunen je dan ook graag om een vitale bedrijfscultuur te krijgen.

Ons programma Fitter PRO wordt geleid door een PRO manager die op regelmatige basis bij jou op locatie aanwezig is om het nieuwe of bestaande programma succesvol te maken.

Onze PRO manager is vier personen in één: Een vitaliteitsprofessional, programmamanager, procesmanager en projectleider.

De PRO manager ontwerpt en beheert samen met de verantwoordelijke(n) in de organisatie de vorm en inhoud van het programma.

De PRO manager begeleidt het proces van ontwerp, ontwikkelen en uitvoeren van het vitaliteitsprogramma, zodat iedereen zijn of haar rol goed kan invullen.

De PRO manager leidt het vitaliteitsprogramma projectmatig, waardoor het programma functioneel uitgevoerd wordt en onder de aandacht blijft bij alle betrokkenen.

De PRO manager is een professional in gezondheidsmanagement!

Wil je meer informatie over Fitter PRO en onze PRO managers? Werk je zelfstandig en wil je graag als PRO manager voor ons aan de slag? Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze opleidingen.

Menu