Energieportaal

Het voornaamste communicatiekanaal dat wij inzetten, is het energieportaal: de centrale hub in onze communicatie. Dit is een online omgeving op het intranet die aansluit op de bestaande vormgeving van de organisatie. Het Energieportaal is een centrale plek waar alle medewerkers terecht kunnen voor kennis, inspiratie, testen, het bekijken en plannen van activiteiten, meedoen aan online kennisweken, het jaarprogramma, persoonlijk advies en het uitwisselen van informatie.

Content op maat

Wij maken content op maat. De content sluit aan op de stijl van en behoefte uit de organisatie. Tevens is er volop ruimte voor het inbrengen van ideeën door medewerkers. We brengen bijvoorbeeld inspirerende succesverhalen van collega’s, podcasts van gevolgde workshops en een receptenboek dat geïnspireerd is op gerechten uit verschillende landen. We onderhouden het portaal op wekelijkse basis zodat de informatie actueel is en het portaal interessant blijft om te bezoeken. 

Bekijk in onderstaande slider een aantal voorbeelden van een eigen portaal binnen de mogelijkheden van het intranet en onze eigen leer- en inspiratie omgeving.

Inhoud van het portaal

  • Kennisweken (online leren)
  • Blogs
  • Podcasts en radio op maat
  • Online workshops
  • Online sportkanaal en TV op maat
  • Vlogs en filmpjes
  • Recepten
  • Video’s
  • Dashbord met rapportages

Alles wat speelt en zich ontplooit gaandeweg verbinden we aan de rubrieken of nemen we op in de (communicatie)planning.

Een eigen TV-kanaal

Workshop gemist? Benieuwd naar de aftermovie van een evenement? Thuis een online training of workout volgen? Schakel in en kijk wanneer het uitkomt. Er is keuze uit tientallen trainingsfilmpjes in diverse talen, maar video op maat is ook mogelijk. Denk aan een videoboodschap van de directeur of een interview met een collega. We bouwen een videokanaal in de uitstraling van de organisatie. Dit eigen video on demandkanaal kan toegevoegd worden aan het energieportaal.  

Radio 

In het radiokanaal interviewen we collega’s op de werkvloer. Wat maken zij mee op een dag? Waar worden ze blij van? Ook worden hier inspirerende en leerzame verhalen gedeeld. Voor degenen die liever luisteren dan lezen is het radiokanaal een uitkomst. 

Past maatwerk niet binnen jouw organisatie? Bekijk dan eens ons online vitaliteitsprogramma. Hiermee creëren we op laagdrempelige wijze een vitale omgeving voor jouw medewerkers. Lees er hier meer over.

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Menu