“Met coach Mandy aan mijn zij, kan ik blijven presteren!”

Cursus Persoonlijk Fitplan

Het Persoonlijk Fitplan is een persoonlijke cursus waarin medewerkers gedurende een periode van een half jaar aan hun fysieke en mentale fitheid leren werken. Het Persoonlijk Fitplan is een combinatie van zelfstandig leren, individuele coaching en workshops van een van onze trainers.

Hoe werkt het?

Het Persoonlijk Fitplan start met een workshop in de groep waarin het komende halfjaar samengewerkt gaat worden. In deze workshop wordt de basis gelegd voor het bepalen van de doelstelling waar de deelnemers aan de slag gaan. De volgende stap is een intake van driekwartier met de persoonlijke trainer. Tijdens dit gesprek maken de deelnemer en de trainer persoonlijk kennis met elkaar en worden de doelen besproken. De persoonlijke doelen kunnen gekozen worden aan de hand van de volgende thema’s:

  • Meer Energie
  • Word Sportief
  • Fit op Gewicht
  • Verminder Stress
  • Slaap Beter

De deelnemers ontvangen een werkboek over het gekozen thema met informatie en theorie over het onderwerp en een opdracht bij elk hoofdstuk. Nu kunnen de deelnemers aan de slag met behulp van het werkboek, twee maandelijkse chatsessies én een maandelijks individueel gesprek met hun persoonlijke trainer en natuurlijk de maandelijkse workshops.

Uniek

Wat dit programma uniek maakt ten opzichte van de meeste leefstijlprogramma’s is dat wij in dit programma niet alleen individueel begeleiden, maar ook workshops in groepsverband doen. We doen dit zodat we gebruik kunnen maken van elkaars ervaringen, problemen, oplossingen, steun en succes. Samen kom je immers verder en het is ook nog eens veel leuker.

In de workshops staat het leren herkennen en reguleren van het eigen gedrag centraal. We bespreken onderwerpen als motivatie, handelingsstrategie, omgaan met tegenslag en het betrekken van de omgeving om daadwerkelijk successen te behalen. Wij geloven dat een fijne en gezonde leefstijl het best tot zijn recht komt als iemand zijn eigen topcoach wordt.

Blended learning en app

Het Persoonlijk Fitplan is een blended learning programma: een combinatie van e-learning en contactmomenten. Het e-learninggedeelte krijgt vorm middels digitale leermiddelen en digitale communicatie via onze netwerkapp. In deze app ontmoeten de deelnemers aan het programma elkaar virtueel en hebben ze toegang tot blogs, artikelen, podcasts, recepten etc. Deelnemers kunnen ook zowel in de groep als privé vragen stellen, opmerkingen plaatsen en successen delen.

Het Persoonlijk Fitplan kan vergoed worden vanuit eigen middelen, het opleidings- of vitaliteitsbudget.

Start vandaag nog met het Persoonlijk Fitplan !

Menu