Wij staan te springen om voor jou aan de slag te gaan…

Wij staan te springen om aan de slag te gaan…

… en we blijven springen,
ook als we aan de slag zijn!

Sinds 2013 helpen wij medewerkers het werk met plezier te laten doen, door te werken aan hun vitaliteit. We bieden een compleet duurzaam programma voor de gehele organisatie. Het kantoor is gevestigd in Arnhem, maar onze specialisten, vitaliteitstrainers en programmamanagers werken door het hele land en internationaal.

Dag & Nacht Vitaal

Fitter Nederland is ook veel actief binnen organisaties waar in onregelmatige (ploegen)diensten gewerkt wordt. Onregelmatig werk is een extra arbeidsbelasting en brengt specifieke problemen en risico’s met zich mee.

Dat vraagt om een andere vitaliteitsaanpak en benadering. Niet zo gek dat wij dé ploegendienstexpert van Nederland Alexander van Eekelen al geregeld tegenkwamen.

Dag & Nacht Vitaal is het resultaat van 20 jaar ervaring in het werken met 24/7 organisaties. Alexander van Eekelen is inmiddels mede-eigenaar van Dag & Nacht Vitaal, onderdeel van Fitter Nederland.

Vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond, aangevuld met de concrete en praktische aanpak van Fitter Nederland zijn we in staat om een compleet vitaliteitsprogramma voor deze doelgroep neer te zetten. Stevig met onderzoek en data, maar wel hands-on!

Gedreven, gepassioneerd, professioneel en vooral iemand om mee te lachen…

… dat zijn zo maar wat selectiecriteria van onze mensen. Vast of flexibel. Vitaliteitscoaches, trainers en specialisten uit alle hoeken van het land werken op projectbasis voor ons. Zo spreken we altijd de taal van de regio. Deze flexibele schil kennen we vaak al jaren, zijn welkom op onze feestjes en gaan mee in de interne opleidingscyclus.

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Het sturen van je CV en motivatie is altijd welkom.