Dit willen wij…

Energie op elke werkvloer! Net zoals spierkracht, kun je energie vergroten door te trainen. We leren medewerkers keuzes te maken, zodat iedereen weet wat hij of zij nodig heeft om vitaler te zijn.

Daarom bestaat onze aanpak uit actieve werkvormen en communicatie. Zo leren we medewerkers een eigen visie op vitaliteit te ontwikkelen om hun fysieke, sociale en mentale energie te vergroten.

We helpen medewerkers waar ze  goede en betrouwbare informatie kunnen vinden en ze krijgen de beschikking over een netwerk van professionals die ze kunnen inzetten wanneer dit nodig is.   

 

Dit vinden wij…

Duurzaam vitaal gedrag is het makkelijkst wanneer het leuk is. Daarom staat plezier bij ons centraal.  

Omdat we ervan overtuigd zijn dat de mensen in je omgeving veel invloed hebben op wat je doet, dagen we je als team uit om gezamenlijk gezonde gewoonten te ontwikkelen. Samen sta je sterker!  

Vitaliteit is universeel: het raakt elk onderdeel van de organisatie. Om van elkaar te begrijpen wat er nodig is om gezond en met plezier te werken, is de dialoog tussen de verschillende lagen van de organisatie het fundament van ons programmaontwerp.  

 

Ons team

We werken met een vast team. Op deze manier leren wij de organisatie goed kennen. We nemen werk voor je uit handen; van plan tot uitvoering. Zo weet je precies wat je aan ons hebt. Ons doel: de verwachting overtreffen en een fijne samenwerking!

Ilona Huitink

Commercieel directeur

Marije de Vries

Operationeel directeur

Katja Boogaars

Officemanager

Danielle Peters

Projectmanager

Marloes van der Wiel

Marketing & Communicatie

Faye van Hest

Marketing & Communicatie

Wouter te Witt

Marketing & IT

Mindy Thoolen

Programmamanager & trainer

Wieke van Koten

Leren & Ontwikkelen

Mandy Mulder

Trainer & Coach

Darrin Kloër

Trainer & Coach

Peter Wolfhagen

Trainer & Coach

Menke Knol

Trainer & Coach

Eva Walgemoet

Trainer & Coach

Ivar Roos

Trainer & Coach

Sandra Braat

Trainer & Coach
Menu
error: Content is protected !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.