Dit willen wij…

Energie op elke werkvloer! Dat doen we door zoveel mogelijk mensen te helpen om de eerste stap naar een gezonder leven te zetten én mensen te leren hoe het nieuwe gedrag op een leuke manier onderdeel wordt van het dagelijkse leven!

Het gaat om een kleine verandering of aanpassing die leidt naar nieuw wenselijk gedrag. Elke stap heeft direct én op de langere termijn positief invloed op de fysieke en mentale gezondheid.

Kennis en bewustwording staan in onze aanpak centraal. Dit is immers het eerste inzicht in de weg naar gedragsverandering. Wij geloven dat de omgeving; het team, de mensen waar je mee werkt, de mensen waar je mee leeft er uiteindelijk voor gaan zorgen dat je bewust en succesvol de stappen van het veranderproces gaat doorlopen.

Dit vinden wij…

We willen medewerkers in de nieuwe realiteit niets opleggen. We willen de kennis van het collectief benutten om de totale organisatie te verbeteren en in te richten op een manier waarbij iedere individu maximaal kan renderen.

Vitaliteit draait om een mindset: iemand die goed in zijn vel zit, zit overal goed in zijn vel. Of dat nu werk of privé is, dat vinden wij niet relevant.

We willen iedereen betrekken, een stem geven en een bijdrage laten leveren aan het vitaliteitsplan van jouw organisatie.

Iedereen moet geïnspireerd kunnen worden. Iedereen moet het leuk kunnen vinden. Met elkaar. En voor elkaar.

Aanpak

Onze programma’s en opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om in te spelen op de groepsdynamiek; deze zetten we in omdat we geloven dat een energieke (werk)omgeving de katalysator is die medewerkers helpt bij het veranderproces. Het gaat ervoor zorgen dat het wenselijke gedrag een (simpele) fijne gewoonte wordt!

Energiemakers

We werken met een vast team en specialisten. We werken met je samen, als collega’s naast elkaar en nemen werk voor je uit handen; van plan tot uitvoering. Zo weet je precies wat je aan ons hebt. Ons doel: de verwachting overtreffen en een fijne samenwerking!

Ilona Huitink

Commercieel directeur

Marije de Vries

Operationeel directeur

Angela Smit

Projectmanager

Danielle Peters

Projectmanager

Faye van Hest

Marketing & Communicatie

Marloes van der Wiel

Marketing & Communicatie

Wouter te Witt

Marketing & IT

Mindy Thoolen

Programmamanager & trainer

Tristan Schuring

Programmamanager & trainer

Mandy Mulder

Trainer & Coach

Darrin Kloër

Trainer & Coach

Carmen Lip

Opleidingen

Peter Wolfhagen

Trainer & Coach

Ivar Roos

Trainer & Coach

Sandra Braat

Trainer & Coach

Menke Knol

Trainer & Coach

Eva Walgemoet

Trainer & Coach
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.