Dit streven wij na!

Energie op elke werkvloer! Energie is er voor iedereen, als je maar weet hoe je deze kunt vinden en vergroten. Wij willen mensen hier graag bij helpen. Onze programma’s en activiteiten zijn geschikt voor zowel productie- als kantoorwerkers en van monteur tot directeur.

Wij zijn praktisch en energiek. In workshops en trainingen en met onze communicatiemiddelen, contentpakketten en digitale oplossingen kan iedereen meedoen. Ook in deze tijd!

Focus op amplitie

Amplitie is afkomstig van het Latijnse woord amplio, dat versterken betekent. Onze aanpak wordt gekenmerkt door een focus op het versterken van positieve cultuurkenmerken en leefstijlgedrag. Onze drie pijlers; plezier staat centraal, de kracht van het team en van monteur tot directeur impliceren dit ook. Wij bieden daarom programma’s aan voor iedereen: van degene die curatieve zorg krijgt tot de vitale fitte medewerker die een belangrijke ambassadeursrol vervult.
Lees meer over amplitie.

Ons team

Maak hieronder kennis met onze harde kern! Naast ons vaste team, werken we ook met een flexibele schil. Vitaliteitscoaches, trainers en specialisten uit alle hoeken van het land werken op projectbasis voor ons. Zo spreken we altijd de taal van de regio.

Deze flexibele schil kennen we vaak al jaren, zijn welkom op onze feestjes en gaan mee in de interne opleidingscyclus. Wil je ook voor ons werken en ben je ZZP-er? De opleiding vitaliteitstrainer is essentieel alvorens je voor ons het werkveld in gaat. Vraag naar de mogelijkheden.

Ilona Huitink

Oprichter en partner

Marije de Vries

Oprichter en partner

Danielle Peters

Projectmanager

Britt van Thiel

Projectmanager

Faye van Hest

Marketing & communicatie

Wouter te Witt

Marketing & IT

Wieke van Koten

Adviseur leren & ontwikkelen

Darrin Kloër

Vitaliteitstrainer

Mandy Mulder

Vitaliteitstrainer

Laure van Bergen

Medewerker leren en ontwikkelen

Marlie Vaags

Stagiaire

Peter Wolfhagen

Vitaliteitstrainer

Mindy Thoolen

Vitaliteitstrainer

Sandra Braat

Vitaliteitstrainer

Eva Walgemoet

Vitaliteitstrainer

Ivar Roos

Vitaliteitstrainer

Menke Knol

Vitaliteitstrainer
Online entertainer

Bertil Nijmeijer

Entertrainer

Lola

Kantoorhond & geluksdirecteur
Menu