Fitter Nederland Opleidingen

Vitaliteitstrainer

Veel bedrijven zoeken ondersteuning om een gezonde bedrijfscultuur vorm te geven omdat ze de kennis over vitaliteit en leefstijl zelf niet in huis hebben. De opleiding vitaliteitstrainer van Fitter Nederland is ontwikkeld om aan deze vraag tegemoet te komen. In deze opleiding leer je om energieke groepstrainingen te geven op basis van gedegen kennis over vitaliteit en gezondheidsmanagement.

Vitaliteitsprofessional

Veel organisaties zoeken naar een goede manier om vorm te geven aan een vitale organisatiecultuur. Voor organisaties die graag willen investeren in duurzame kennis en expertise, heeft Fitter Nederland de opleiding tot vitaliteitsprofessional gemaakt. Deze opleiding is bijzonder geschikt voor mensen die vanuit hun functie betrokkenheid en affiniteit hebben met vitaliteit en dit willen verstevigen binnen hun organisatie.

Cursus Persoonlijk Fitplan

Het Persoonlijk Fitplan is een persoonlijke cursus waarin medewerkers gedurende een periode van een half jaar aan hun fysieke en mentale fitheid leren werken. Het Persoonlijk Fitplan is een combinatie van zelfstandig leren, individuele coaching en workshops van een van onze trainers.

Meer weten over onze opleidingen? Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek
Menu