Opleidingen 2022

Nieuws
Wist je al dat Fitter Nederland een eigen Academie heeft? In deze academie brengen we alles samen wat met het ontwikkelen van onze programma’s en leertrajecten te maken heeft. Met een onderwijskundige aan het roer, zorgen we dat er continue aandacht is voor groei en ontwikkeling in onze programma’s, maar óók binnen ons eigen team en voor de mensen die op zelfstandige basis voor ons werken.

Werken aan je eigen ontwikkeling of aan de ontwikkeling van je organisatie is een enorme bron van energie. Daarom vinden we lerende elementen in onze programma’s zo belangrijk. Dat kan met verschillende soorten trainingen of masterclasses, maar ook door samen met experts te werken aan eigen vraagstukken.

Met de ervaring en expertise van de Fitter Nederland Academie kan ook jij een vitale bedrijfscultuur in jouw organisatie boosten. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze PRO-manager of door het volgen van een opleiding.

Geïnteresseerd? De volgende opleidingen staan op de planning:
Opleiding Vitaliteitstrainer: start 15 maart 2022
Wij leiden vitaliteitstrainers op met de gedachte dat gewoontes sterk samenhangen met de omgeving en de mensen waar je mee werkt. Onze eigen vitaliteitstrainers werken daarom binnen bedrijven en organisaties vrijwel altijd met bestaande teams of (soms) met samengestelde groepen. Om met groepen te trainen, heeft een vitaliteitstrainer didactische en methodische vaardigheden nodig. In deze opleiding leer je daar alles over! Lees meer.
Opleiding Vitaliteitsprofessional: start 19 mei 2022
Deze opleiding is zeer geschikt voor degenen die werkzaam (willen) zijn als vitaliteitsdeskundige of -manager binnen een organisatie. In deze rol blijf je het vuurtje opstoken en zet je je in voor een vitale bedrijfscultuur. Als het jouw wens is om een vitaliteitsbeleid voor jouw organisatie praktisch, concreet en succesvol te maken, dan is dit de opleiding voor jou! Lees meer.

In company
Voor zowel onze opleidingen als leergangen op maat zijn er mogelijkheden om deze in company te organiseren. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.
Menu