Vitaal in het nieuwe normaal

Nieuws

De Fitter Academie heeft onlangs een nieuwe workshop ontwikkeld, passend in deze tijd: Vitaal in het nieuwe normaal!

Wat houdt het in?
Welke fijne gewoontes heb je het afgelopen jaar bewust of onbewust ontwikkeld? Later opstaan, meer wandelen in de pauze, tijd om te sporten omdat je niet meer in de file staat? Er is vast iets goeds te noemen. In deze inspiratiesessie duiken we in de voordelen van het nieuwe toekomstige (hybride) werken en welk effect dit heeft op je vitaliteit.

De kracht van het team staat centraal. Je leert van elkaar, je leert je collega’s op een andere manier kennen, of je weet beter hoe het met hem of haar gaat.

In deze workshop maak je kennis met amplitie. Amplitie betekent dat we je inspiratie en praktische tips geven gericht op het versterken van wat goed is. Dat wil niet zeggen dat we de knelpunten en uitdagingen van het leven in de vrieskist stoppen en negeren. Daar is zeker ruimte voor. Het gaat erom dat we samen met jou en je collega’s stilstaan bij de positieve voordelen, en wellicht zelfs wel mooie lessen die we uit deze tijd kunnen halen. 

Na deze interactieve sessie heb je inspiratie om direct toe te passen: tips om je energiebronnen te verhogen en inspiratie voor de toekomst.

Wil jij deze workshop plannen? Bel voor meer informatie en ervaringen bij andere organisaties 026-8448445.

P.s. volg je ons al op LinkedIn? De komende week lanceren we nog meer nieuwe activiteiten in een heel nieuw jasje. Leuk dat je erbij bent!

Fitter bij… ROC Nijmegen
Met het Persoonlijk Fitplan

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu