NIEUW: OPLEIDING VITALITEITSTRAINER!

Algemeen, Nieuws

Met trots maken we bekend dat we binnenkort de Fitter Nederland opleiding Vitaliteitstrainer zullen lanceren. Vanaf september zullen we onze jarenlang ervaring en schat aan kennis gaan delen met (toekomstige) trainers. Heb jij interesse om je verder te ontwikkelen binnen de vitaliteitsbranche? Lees dan snel verder!

Over deze opleiding

De vraag naar vitaliteit en energie op de werkvloer neemt steeds meer toe. Fitte en energieke mensen hebben meer plezier in hun werk en zijn innovatiever, flexibeler, veerkrachtiger en productiever. Veel bedrijven zoeken ondersteuning om een gezonde bedrijfscultuur vorm te geven omdat ze de kennis over vitaliteit en leefstijl zelf niet in huis hebben. De opleiding vitaliteitstrainer van Fitter Nederland is ontwikkeld om aan deze vraag tegemoet te komen. In deze opleiding leer je om energieke groepstrainingen te geven op basis van gedegen kennis over vitaliteit en gezondheidsmanagement.
We vinden het belangrijk dat je niet alleen kennis over leefstijl hebt, maar dat je ook het speelveld van gezondheidsmanagement begrijpt, dat je kunt aansluiten bij de bedrijfscultuur en dat je je thuis voelt in het werken met leidinggevenden en teams op de werkvloer.

groepstrainer

Groepstraining is wezenlijk anders dan individuele coaching omdat er een andere dynamiek van leren en gedragsverandering plaatsvindt dan bij individuele coaching. Fitter Nederland gelooft in de kracht van werken in een groep. Samen kom je verder omdat je elkaar steunt, inspireert en plezier hebt.
Na het volgen van de opleiding heb je een stevige basis om goede, energieke groepstrainingen te geven. Je begrijpt de dynamiek van leren in groepen en weet hoe je deze kunt inzetten bij het behalen van vitaliteitsdoelen. Je kunt mensen in beweging krijgen en brengt inspiratie en energie in het team en de organisatie.

Voor wie?

Afhankelijk van je interesse en eventuele andere opleidingen en ervaring, kan je het geleerde op veel verschillende manieren en plaatsen inzetten. Deze opleiding is een uitstekende keuze voor mensen die werkzaam (willen) zijn als trainer voor een vitaliteitsorganisatie, vitaliteitsdeskundige of -trainer binnen een bedrijf, adviseur voor HR en leidinggevenden of voor zelfstandigen in het werkveld van gezondheidsmanagement.

Meer informatie

Wil je meer lezen, informatie opvragen, of je gelijk inschrijven? Klik dan hier voor meer informatie, of hier om de opleidingsbrochure te downloaden. Of bel ons gelijk voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vilente vitaal: Zorg voor jezelf
Terug naar de werkvloer!

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu