Om je snel happy te voelen!

Nieuws

Verlangen naar het positieve is in feite een negatieve ervaring, terwijl acceptatie van het negatieve een positieve ervaring is.

Volg je ons nog?

Als je alleen maar bezig bent met wat je niet hebt en wel graag wilt hebben, benadruk je enkel dat je het niet hebt. Of het nu gaat om je droombaan, een vakantiehuis in Spanje of elke dag hunkert naar een leven zonder corona. Hoe harder je bezig bent met het creëren van je perfecte leven, hoe meer je de oneffenheden en tekortkomingen zult zien.

Probeer je perfectionistische streven los te laten.  Je zult zien dat je de kleine successen en mooie momenten weer ziet die je totaal over het hoofd zag. 

De dingen die de moeite waard zijn komen je nooit zomaar aanwaaien. De moeite en tijd die het je kost om je doelen te bereiken en de keren dat je ongelofelijk hard onderuit gaat, zijn vaak je meest waardevolle lessen voor toekomstig succes. Vermijd de negatieve ervaringen niet, accepteer ze en doe er je voordeel mee. Wat heb jij deze week bereikt? En benoem vooral de kleine mooie momenten en successen, omdat deze ervaringen bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe mindset en meer energie.

Zin in meer? Plan een workshop Vier je succes of Geniet meer of onze kennisweek 7 dagen minder stress of 7 dagen meer genieten!

Fitter bij… de Volksbank
Fitter bij… ROC Nijmegen

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu