“We hebben niet altijd invloed op stress en onze gezondheid. Gelukkig zijn er wel oplossingen die ervoor zorgen dat mensen meer wendbaar en sterker zijn, wat een eyeopener!”

Vitaal Leiderschap

Leidinggevenden zijn bepalend in het succes van elk vitaliteitsprogramma. Om hen daarin te ondersteunen hebben we het programma Vitaal Leiderschap ontwikkeld, speciaal bedoeld voor leidinggevenden die de operationele werkvloer aansturen. 

Centraal staat: hoe creëer je energie op de werkvloer? Vitaal Leiderschap is  interactief, gericht op de dialoog en de vaardigheden voor energiek leidinggeven en ambassadeurschap.

Programma

Vitaal Leiderschap is een vast onderdeel van ons totaalaanpak, en bestaat uit 4 modules. Afhankelijk van de uitkomsten van de  Energiesessie  bepalen we welke modules we gaan inzetten. 

Module 1: Energie op elke werkvloer
Module 2: Vitaal in je lichaam
Module 3: Vitaal in je brein
Module 4: Vitaal in je werk 

Duurzame aanpak

De  training is gericht op de  overdacht van het geleerde naar de praktijk:  de daadwerkelijke uitvoering op de werkvloer. We leiden leidinggevenden op, zodat ze zelfstandig met het team aan de slag kunnen. Zo laten we het vitaliteitsprogramma duurzaam vanaf de werkvloer ontstaan.

Meer informatie? Vraag de brochure aan of bel voor persoonlijk advies.

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Menu
error: Content is protected !!