“We hebben niet altijd invloed op stress en onze gezondheid. Gelukkig zijn er wel oplossingen die ervoor zorgen dat mensen meer wendbaar en sterker zijn, wat een eyeopener!”

Vitaal Leiderschap

Onze Vitaal Leiderschapstraining is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die de operationele werkvloer aansturen. We leren teamleiders hoe ze op de werkvloer energie kunnen creëren. Vitaal Leiderschap is interactief, gericht op de dialoog en de vaardigheden voor energiek leidinggeven en ambassadeurschap.

Vitaal Leiderschap kent vier modules en is een vast onderdeel van ons vitaliteitsprogramma, omdat leidinggevende bepalend zijn voor het succes van het verhogen van vitaliteit. Afhankelijk van de uitkomsten van de Energiesessie bepalen we welke modules we gaan inzetten.

Train de trainers
De training is gericht op de transfer van het geleerde naar de praktijk: de daadwerkelijke uitvoering op de werkvloer. Wij noemen dit ook wel ‘train de trainers’. We leiden leidinggevenden op, zodat ze zelf met het team aan de slag kunnen met het vitaliteitsprogramma.

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Menu
error: Content is protected !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.