“We hebben niet altijd invloed op stress en onze gezondheid. Gelukkig zijn er wel oplossingen die ervoor zorgen dat mensen meer wendbaar en sterker zijn, wat een eyeopener!”

Vitaal leiderschap

Vitaliteit draait om een mindset: iemand die goed in zijn vel zit, zit overal goed in zijn vel. Of dat nu werk of privé is, is niet relevant. Met deze boodschap hopen we een ander type training aan te bieden dan werkend Nederland gewend is. We willen het ze laten ervaren.

ANDERS DAN ANDERS

Het kan zijn dat we een event organiseren, gaan zeilen, schapen gaan drijven, een reis maken of het klein houden, maar altijd inspirerend! Onze sessies zijn interactief, leuk en laagdrempelig.

Vitaal Leiderschap speelt een essentiële rol om draagvlak te creëren, te enthousiasmeren en om het plan (n.a.v. de strategiesessie) te toetsen en te presenteren.

Word ambassadeur!

Ben je ambassadeur van vitaliteit als je alleen maar gezond eet, of elke ochtend 40 kilometer naar je werk fietst? Sportief bent, en op de borrel een Spa rood drinkt? Ja, dan ben je zeker een ambassadeur, maar dat is niet wat we van leidinggevenden in ons leiderschapsprogramma verwachten.

Vitaliteit draait om een mindset: iemand die goed in zijn vel zit, zit overal goed in zijn vel. Of dat nu werk of privé is, is niet relevant.

We geloven ook dat kleine aanpassingen op het werk een grote impact kunnen hebben. Bijvoorbeeld dat je nadenkt over de organisatie van werktijden, pauzes, de wijze van communicatie, een facilitaire optimalisatie van gezonde voeding en mogelijkheden biedt om staand te werken of vaker te bewegen. En dat je beter begrijpt welke impact continudiensten hebben op het bioritme en welke klachten mensen kunnen ontwikkelen bij veel prikkels via de smartphone, suikers en door te lang zitten.

Werk je stap-voor-stap naar een gezondere werkomgeving? Dan ben je ook ambassadeur!

Tijdens ons leiderschapsprogramma geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Wat betekent vitaal vakmanschap? Hoe krijg je dit voor elkaar en behoud je het?
  • Welke impact heeft jouw energie op je team en collega’s? Hoe kun je dit positief beïnvloeden?
  • Welke impact heeft jouw fysieke gezondheid op het werk (en je collega’s)?
  • Welke impact heeft jouw mentale gezondheid op het werk (en je collega’s)?
  • Waar begin ik, en hoe verbeter ik mijn performance?
  • Hoe herken ik gezondheidsklachten bij mijn medewerkers?
  • Welke stappen zet ik om mijn team (meer) bevlogen te krijgen?
  • Welke stappen zetten wij (staf/directie/HR) om de bedrijfscultuur positief te beïnvloeden?

Door te starten met ons leiderschapsprogramma bied je managers en teamleiders handvatten om met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer aan de slag te gaan; wij helpen ze de eerste stappen te zetten!

Ieder bedrijf is anders!

Daarom helpen onze specialisten je de juiste keuzes te maken. Plan een gratis adviesgesprek.

Contact
Bezig met versturen
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.