“We hebben niet altijd invloed op stress en onze gezondheid. Gelukkig zijn er wel oplossingen die ervoor zorgen dat mensen meer wendbaar en sterker zijn, wat een eyeopener!”

Vitaal Leiderschap

Welke impact heeft jouw energie op je team en collega’s? Hoe kun je dit positief beïnvloeden? Welke impact heeft jouw fysieke en mentale gezondheid op het werk (en je collega’s)? Waar begin ik, en hoe verbeter ik mijn performance? Hoe herken ik gezondheidsklachten bij mijn medewerkers? Welke stappen zet ik om mijn team (meer) bevlogen te krijgen? Welke stappen zetten wij (staf/directie/HR) om de bedrijfscultuur positief te beïnvloeden?

De training is energiek en praktisch; hoe krijg je dit voor elkaar op de werkvloer? Onze Vitaal Leiderschapstraining is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die de operationele werkvloer aansturen.

Wanneer ben je ambassadeur?

Ben je ambassadeur van vitaliteit als je alleen maar gezond eet, of elke ochtend 40 kilometer naar je werk fietst? Sportief bent, en op de borrel een Spa rood drinkt? Ja, dan ben je zeker een ambassadeur, maar dat is niet wat we van onze deelnemers verwachten.

We geloven dat kleine aanpassingen op het werk een grote impact kunnen hebben. Bijvoorbeeld dat je nadenkt over de organisatie van werktijden, pauzes, de wijze van communicatie, een facilitaire optimalisatie van gezonde voeding en mogelijkheden biedt om staand te werken of vaker te bewegen. En dat je begrijpt welke impact continudiensten hebben op het bioritme en welke klachten mensen kunnen ontwikkelen bij veel prikkels (via o.a. de smartphone) suikers en door te lang zitten. Kennis en bewustwording staan centraal, en uiteraard goed voorbeeld doet volgen!

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Darrin Kloer – Trainer & Coach
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.