“De energieweek heeft mij écht geholpen. Ik had net dat ene zetje nodig”.

ENERGIEWEEK

Of ook wel, een vitaliteitsweek waarmee we vitaliteit op een leuke en eenvoudige manier op de agenda zetten. Door middel van kleine en grote activiteiten, één of meerdere thema’s brengen we verschillende onderwerpen onder de aandacht bij alle medewerkers. Hoe we dit exact vormgeven, doen we uiteraard in overleg!

Inspiratie

Voorbeelden van activiteiten die we kunnen doen: een online kennisweek, workshops, energizers, masterclasses en webinars, (online) sportieve uitdagingen, trainingen, alles is bespreekbaar!

Kwartaal- en maandthema’s

Afhankelijk van het budget en de grote van je organisatie kun je er ook voor kiezen om elk kwartaal een Energieweek te organiseren, of om gedurende een periode een aantal Energieweken achter elkaar te plannen. Denk aan Vier je Succes en Geniet meer (december), Strak in je (huis) pak en Meer energie (januari), Lenteboost (maart).

Plezier staat centraal

Ons doel is om bewustzijn over het vitaliteitsprogramma en gezondheid te creëren, om jouw organisatie beter te leren kennen, laagdrempelig de behoefte op te halen, om medewerkers samen te brengen en plezier met elkaar te maken.

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend advies gesprek!

Menu