Inspiratiesessie

Om je richting en inspiratie te geven!

Inspiratiesessie

Wij zorgen ervoor dat jouw glimlach blijft!

Inspiratiesessie

Hoe start je een succesvol vitaliteitsprogramma? En hoe bouw je aan een vitale cultuur? Dat kan op verschillende manieren. Je kan groots een programma starten. Denk aan een meerjarenplan waarin gewerkt wordt aan een vitale cultuur. Soms is het zinvoller om kleiner te beginnen. Omdat het budget beperkt is, of omdat je zoekende bent naar wat past bij jouw medewerkers. 

Wat je ook gaat doen, het allerbelangrijkste uitgangspunt is dat je bouwt aan vitale gewoonten in jouw organisatie. Want dat is duurzaam en makkelijk voor iedereen. In een energieke sessie van 90 minuten geven we richting hoe je kunt starten en inspiratie hoe andere organisaties het doen. Met het plan ga je zelfstandig verder. Of we hebben samen de eerste belangrijke stap gezet. 

Versterken en verbinden

We maken kennis met jou, jouw collega’s en natuurlijk met de organisatie. We duiken in de activiteiten van het huidige vitaliteitsprogramma. Zo zorgen we ervoor dat we al het moois dat jullie al hebben kunnen meenemen en verbinden in de toekomstige plannen.

Uitdagingen

Het is een uitdaging om een vitaliteitsprogramma goed te organiseren. En om alle medewerkers bij je plannen te betrekken! Zeker als medewerkers internationaal of decentraal werken en de beschikbare tijd en middelen beperkt zijn. Om tot goede oplossingen te komen, is het belangrijk dat we ter voorbereiding de grootste uitdagingen onder de loep nemen.

Stip op de horizon

Tijdens de inspiratiesessie bepalen we de meetindicatoren waarmee we de energie die medewerkers ervaren in hun werk in kaart kunnen brengen. Ook kijken we samen naar elementen zoals ambassadeurschap en de betrokkenheid van leidinggevenden en medewerkers.

Heb je behoefte aan richting en inspiratie? 

Mail mij op ilona@fitternederland.nl of bel 026 844 8445