Leergang: Fit voor de toekomst

Nieuws

Op een fijne manier hybride werken hangt af van de organisatiecultuur en de persoonlijke vaardigheid om een prettig en uitgebalanceerd werkritme te hanteren. Om jou en je team hierin te ondersteunen, biedt Fitter Nederland een mini-leergang aan: hybride fit voor de toekomst. Deze bestaat uit een energiescan en twee workshops van 90 minuten met enkele weken ertussen.

Inspiratie

In de eerste workshop duiken we in de voordelen van het toekomstige hybride werken en welk effect dit heeft op je vitaliteit. Welke fijne gewoontes heb je de afgelopen tijd bewust of onbewust ontwikkeld? Later opstaan, meer wandelen in de pauze, tijd om te sporten omdat je niet meer in de file staat? Wat zijn je ervaringen met online vergaderen, schermgebruik en indelen van je werktijd? We laten je zien wanneer en hoe je energie krijgt en behoudt. 

We gebruiken hiervoor een handige structuur die jou en je teamleden:

  • helpt om te begrijpen hoe fysieke en mentale energiebronnen werken
  • handvatten geeft om te onderzoeken hoe je klachten of problemen aan kunt pakken

Werken doe je niet alleen: de samenwerking met collega’s en klanten heeft veel invloed op hoe je je werk uitvoert en beleeft. En dat kun je samen bepalen. Daarom gaan we in de tweede workshop bekijken hoe je met je team gewoontes kunt ontwikkelen waar je energie van krijgt en houdt. Aan de hand van verschillende thema’s laten we je zien hoe je krachtig kunt samenwerken op een hybride manier. Uitgaande van onze amplitieve aanpak, ligt de focus op het vergroten van de werkkracht in plaats van verlagen van de werklast. 

Energiescan 

We bereiden jouw team voor op een toekomst met vaker online werken, mét behoud van energie. Maar wat is het effect van deze leergang op het energieniveau? En waar liggen aandachtspunten voor jouw team? Daarom vragen we alle deelnemers om voor elke workshop een vragenlijst in te vullen over hoe je op dat moment tegen jouw vitaliteit aankijkt. Na afloop van de leergang ontvang je dan een energiescan van jouw team in een handige factsheet. 

Op een rijtje:

  • Bewustwording in de voordelen van online (samen) werken. 
  • Versterken van vitaliteit van het lichaam, brein en werk. 
  • Teambuilding door aandacht voor elkaar en leuke werkvormen die vitale gewoontes versterken. 
  • De beste praktische tips om direct toe te passen. 
  • Na afloop de energiescan van jouw team met het effect van de leergang.

Wil je meer informatie over deze leergang? Bel 026 844 8445.

Leefstijlcoach versus vitaliteitstrainer
Start opleiding Vitaliteitsprofessional

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu