Hybride Fit

Met een leergang duiken we dieper een onderwerp in. En een leergang maakt het mogelijk om een verandering (samen) te ervaren en goed te borgen. Leergangen spelen daarom ook een rol in onze aanpak. We hebben 15 verschillende leergangen. Zo ook deze voor het hybride werken.

Speciale het hybride werken

Tijdens de coronapandemie hebben we uitgebreid kunnen ervaren wat de positieve en negatieve kanten van het thuiswerken zijn. Hoe dan ook, hybride werken is niet meer weg te denken. Dat betekent ook dat het belangrijk is om dit onderwerp op de agenda te zetten om het optimale uit je werkweek, het team en alle samenwerkingen binnen en buiten je organisatie te halen. Op een praktische en energieke manier zodat nieuwe vitale gewoontes blijven.

Om jou en je collega’s hierin te ondersteunen, biedt Fitter Nederland een speciale leergang aan. Deze bestaat uit twee workshops van 90 minuten en een energiescan.

Hybride Fit op een rijtje:

Bewustwording in de voordelen van online (samen) werken.

Versterken van vitaliteit van het lichaam, brein en werk

Aandacht voor elkaar en leuke werkvormen die vitale gewoontes versterken.

De beste praktische tips om direct toe te passen.

Na afloop de energiescan van jouw team met het effect van de leergang.

Wil je meer weten over onze leergangen en hybride fit?

Wist je dat?

Het effect van een groepstraining wezenlijk anders is? Er vindt een andere dynamiek van leren en gedragsverandering plaats dan bij individuele coaching. De workshops zijn daarom zo ontworpen dat er, naast ruimte voor kennis over een gezonde leefstijl, volop aandacht is voor het bespreken van motivatie, eventuele belemmeringen en het stellen van haalbare doelen. We maken daarbij graag gebruik van de positieve ervaringen die de deelnemers in de groep reeds hebben en waarmee ze elkaar kunnen inspireren, helpen en steunen.