Wat wij nu doen

…is hetzelfde als wat we altijd doen! Onze vitaliteitsprogramma’s waren al deels digitaal, waardoor we nu eenvoudig kunnen omschakelen naar het op afstand uitvoeren van de programma’s voor onze klanten. De totaalaanpak speelt ook nu de hoofdrol in onze werkwijze, alleen organiseren we het anders.

Hier en daar hebben we wat onderdelen aangepast, omdat de vraag en behoefte momenteel anders zijn. We leveren – zoals altijd – maatwerk, op een digitale of aangepaste manier. Wil je met je organisatie direct aan de slag? Dat kan!

Vitaliteit is belangrijker dan ooit, daarom bieden wij het volgende aan:

Ons aanbod afgestemd op deze periode

Plan een opkikker

Plan een online workshop, een energizer of live workout om je online vergadering een opkikker te geven. Of een wandelsessie met koptelefoon!
Bekijk hier alle (online) workshops

Geef een boost

Gedurende 7 dagen werk je samen met je collega’s aan één onderwerp. Inspirerende kennis en praktische tips om direct mee aan de slag te gaan!
Bekijk hier alle onderwerpen

Creëer een vitale omgeving

Je ontvangt gedurende drie maanden elke maand blogs, vlogs, video’s, podcasts en een planning om je eigen intranetpagina en nieuwsbrief te vullen.
Bekijk hier het contentpakket

Werk aan teambuilding

Plan het 12 weken programma en blijf met elkaar in gesprek. Praktische tips, energie en sociale verbinding staan centraal.
Lees meer over het 12 weken programma

Volg je eigen weg

Start met het Persoonlijk Fitplan! Middels een online leer- en coachtraject van 13 weken werk je aan je eigen doelen.
Bekijk hier onze verschillende (coach)trajecten

Benieuwd naar onze totaalaanpak?

Van plan tot aanpak, wij denken met je mee en nemen werk uit handen. Lanceer groots met een online evenement en betrek al je medewerkers erbij om de saamhorigheid een flinke boost te geven.

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend advies gesprek!
Menu