Hoe het begon..

Fitter Nederland is in 2013 opgericht door Ilona Huitink (1982) en Marije de Vries (1981). Samen begonnen aan de keukentafel met één doel; Energie op elke werkvloer.

Marije: Energie zit in ons DNA en wij geloven dat je energie kunt vergroten door te investeren in een gezonder leven, maar ook door je blik op de wereld te veranderen; blijven leren, groeien en goed voor elkaar zorgen. Hier wilden we graag wat mee doen.

Ilona: We zijn ooit begonnen met monteurs van Alliander en machinisten van DB Schenker en de operationele werkvloer vinden we nog altijd een fantastisch domein om op te werken. We geloven ook dat dit onze kracht is en dat we binnen dit werkveld een belangrijke bijdrage kunnen leveren.

Marije: Ilona is altijd positief, kan het mooie in elk mens ontdekken en stimuleren, haalt uit elke uitdaging haar lessen waardoor we als team gemotiveerd en gedreven blijven. Met een sterke wil en positiviteit word je een gelukkig mens en ben je een inspiratie voor je omgeving. Dit is de mindset en energie van Ilona. Met haar achtergrond in het bedrijfsleven en binnen het werkveld van HRM, begrijpt ze goed wat onze klanten nodig hebben. Ilona helpt bij uitdagende vraagstukken en geeft strategische trainingen en advies aan organisaties.

Ilona: Marije is van nature echt een ondernemer, creatief en vindingrijk, elke dag een nieuw idee. Sportief, altijd actief en in de ogen van anderen soms hysterisch energiek. Met haar achtergrond in Gezondheid en Sport werkt Marije met ons trainers- en docententeam aan de kwaliteit en inhoud van onze diensten. Daarnaast heeft ze ook nog de energie om boeken te schrijven, een huis te bouwen en een kind te baren. Los van het feit dat ze van nature energie heeft om veel voor elkaar te boxen, zorgt ze ervoor dat ze fit blijft zijn door veel te bewegen, gezond te eten en goed te slapen, en daarom lukt het ook. Het is haar drijfveer om anderen hierin te helpen, de balans te vinden en te motiveren.

Marije: Vijf verhuizingen, heel wat (slechte) dates, een liefdesbaby, flessen wijn (want alles in balans), ideeën op bierviltjes, een coronacrisis… we hebben samen al veel meegemaakt. Trots op Fitter Nederland en ons team. Het is nog steeds elke dag een voorrecht om een bijdrage te mogen leveren aan meer energie op elke werkvloer.

Ilona: We zijn als nuchtere, hardwerkende Achterhoekse meiden opgevoed. In ons bedrijf staan twee vrouwen aan het roer, dat nuchtere boerenverstand weten we steeds meer te combineren met vertrouwen op ons gevoel. Daarnaast staat onze pijler plezier centraal als een paal boven water.

Menu