Het nut van een enkele activiteit

Nieuws

Een versterkende aanpak inbedden in de organisatiecultuur door middel van een strategische werkwijze: dat is amplitie in optima forma. Maar ook kortdurende of eenmalige activiteiten waarin plezier en verbinden centraal staan, kunnen al een positievere mindset opleveren. Juist in moeilijke tijden.

Veelgehoorde kritiek op kortlopende of eenmalige activiteiten is dat die weinig zouden opleveren; ze dringen het verzuim niet terug en er vindt zelden gedragsverandering plaats op basis van een incidentele activiteit of een enkel moment. Die kritiek is op zich juist. Een aanpak wordt pas duurzaam als je werkt vanuit een gedegen plan en met een consistent activiteitenprogramma dat past bij de strategische doelstellingen van HR en organisatie. 

Hang in elk geval de slingers op!

Tegelijkertijd geloven we dat elke stap er één is. Daarom is het zeker een goed idee om te beginnen met een enkele workshop, masterclass, een energizer of een challengeweek. Iedere slinger die je alvast ophangt is een stap in de goede richting en levert interessante informatie op over wat wel en niet aanslaat in de organisatie. Dat biedt een basis om op verder te bouwen. Het draagt bij aan het ontwikkelen van een duurzame visie op en programmaontwerp van het vitaliteitsbeleid.  

Fitter ZO

Heb je zin om slingers op te hangen? Bekijk hier onze mogelijkheden. Met Fitter ZO hebben we dat zo voor je geregeld!

Daag je collega’s uit!
Tijd voor een nieuw perspectief

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu