Fnl Totaal

Een gedegen plan op maat, inclusief content en communicatiemiddelen zoals een eigen app voor jouw organisatie tot en met de planning van activiteiten en workshops door ervaren vitaliteitstrainers en voor iedereen toegankelijk. Dat is Fnl Totaal!

Van plan tot uitvoering, je schakelt met één partij.

Dit komt de kwaliteit van het vitaliteitsprogramma ten goede. We leren jouw organisatie goed kennen en medewerkers weten ons te vinden zodat we ze snel de juiste weg kunnen wijzen. We verbinden succesvolle interventies en actuele thema’s aan een reeds bestaand platform of we maken een vitaliteitsplatform met app voor jouw organisatie.

De trainers en projectmanager zijn de schakel tussen de werkvloer, HR en directie. Hierdoor kunnen we efficiënter inspelen en bijsturen op de behoefte van de medewerker. Ook spelen onze trainers een belangrijke rol in de communicatie van praktische zaken zoals het persoonlijk budget duurzame inzetbaarheid en hoe ze het vitaliteitsplatform vinden. Het samen uitvoeren van de persoonlijke gezondheidscheck of het helpen bij het invullen van de daarbij behorende vragenlijst behoort ook tot de mogelijkheden.

Door samen met ons de vitaliteitscyclus van het programma te doorlopen en de kwaliteit te meten, kunnen we goed inzichtelijk maken wat het jouw organisatie oplevert. De vitaliteitscyclus van de Fnl Totaal omvat 3 fases. We werken vaak meerdere jaren samen met onze klanten.

Britt van Thiel
Projectmanager

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend advies gesprek!

Menu