Zorg nú voor fysieke en mentale fitheid van jouw medewerkers met ons Online vitaliteitsprogramma

Juist in deze tijd is het van belang om extra goed voor jezelf én elkaar te zorgen. We weten inmiddels dat een vitaler lichaam een minder groot risico loopt om (ernstig) ziek te worden van het coronavirus. Ook ervaren we de impact van het thuiswerken op de fysieke en mentale gezondheid. Grappen over coronakilo’s en sportscholen die stunten met ‘GO-FIT in 2020’ zullen we jaren later nog herinneren.

De eenzaamheid die toeslaat bij mensen zonder partner en een gebrek aan focus en concentratie als de kinderen thuis zijn. De angst voor werkloosheid. Het gemis van de dynamiek buitenshuis en samen koffiedrinken. Maar ook de positieve invloed op het klimaat en het einde van de kantoortuin. Hoe dan ook, in deze tijd waarin maatschappelijk een transitie plaatsvindt waarvan niemand weet wat het gaat brengen, kunnen we allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken.

Ondersteuning voor jouw medewerkers

Wij hebben de afgelopen maanden met diverse partners gewerkt aan een oplossing om jouw medewerkers te ondersteunen met een duurzame oplossing in deze periode. De uitkomst is Fnl Online!

Online vitaliteitsprogramma

Een online vitaliteitsprogramma gekoppeld aan een toegankelijke app die inspireert en mensen samen brengt. Binnen deze app organiseren wij allerlei activiteiten met als doel om geïnspireerd en geactiveerd te worden om goed voor jezelf te zorgen. Op het  gebied van voeding, beweging en slaap, met daarnaast extra aandacht om de mentale fitheid en energie te versterken. De app is te downloaden in de Apple en Playstore. Het platform Fnl Online is ook toegankelijk via de laptop.

Ja, ik wil meer energie op de werkvloer!

Actie online vitaliteitsprogramma

FNL Online is een samenwerking tussen Fitter Nederland en:

Menu