FNL Online: de Eindejaarseditie (start 2 november)

Nieuws

EEN APP, WELKOMSTCADEAU EN ONLINE SPORTEN
Om een laagdrempelige start te maken met vitaliteit binnen jouw organisatie, kun je kiezen voor FNL Online. FNL Online is een programma met app van drie maanden boordevol leuke online workshops, inspirerende blogs, podcasts en opdrachten. Het werkt simpel: je meldt jouw medewerkers aan voor FNL Online.

HEALTHY SNACK BOX
Iedereen ontvangt een mail met een uitnodiging om een account aan te maken. Na registratie hebben de medewerkers toegang tot het programma en krijgen ze een cadeau, de Healthy Snack Box, thuisgestuurd. Fnl Online en de app kun je vergelijken met social media, alleen besloten en speciaal voor jouw organisatie. Iedereen die ooit een Facebook, Linked-In of Instagram account heeft aangemaakt zal onze Fnl app direct begrijpen.

WORKSHOPS, CHALLENGES EN ENERGIZERS
Elke week wordt er een nieuwe online workshop gegeven door één van onze vitaliteitstrainers. Ook doet één van onze vitaliteitstrainers wekelijks een live Q&A, waarin allerlei topics besproken kunnen worden. Individueel of samen met je team uitgedaagd worden om stappen naar een vitaler leven te maken? Dat kan door middel van de challenges waarvan wekelijks nieuwe geplaatst worden. Op het platform kan iedereen reageren op geplaatste berichten en kunnen medewerkers ook zelf berichten plaatsen. Zo betrekken we iedereen bij doelstelling van FNL Online: de eerste stappen naar een vitale(re) leefstijl!

FITCHANNEL
Gedurende het programma kunnen medewerkers gebruik maken van Fitchannel. Fitchannel is een online platform waar je terecht kunt voor onder andere workouts, recepten en digitale begeleiding. Bekende ambassadeurs voor een gezonde leefstijl, zoals Carlos Lens en Mark Tuitert ontwikkelen de programma’s op Fitchannel en leggen uit hoe je deze kunt inzetten om verschillende gezondheids- of fitheidsdoelstellingen te behalen.

EEN DUURZAAM PROGRAMMA
FNL Online start op een aantal momenten per jaar, dus het is makkelijk om een moment te vinden om in te stappen. Het programma is geschikt voor iedereen in de organisatie, van monteur tot directeur, en stimuleert om in teamverband aan de slag te gaan. Na afloop van het programma is het eenvoudig om vervolgstappen te maken: denk aan het Persoonlijk Fitplan of het Team Fitplan.

FNL online is dé manier om kennis te maken met energie op de werkvloer en kan ook gebruikt worden om te ontdekken waar medewerkers behoefte aan hebben op het gebied van vitaliteit. Fitter Nederland kan voorzien in deze behoeften door middel van een totaalaanpak of de verschillende bouwstenen.

Wij analyseren het gebruik van het programma, meten de tevredenheid en presenteren dit in een evaluatierapport. Na afloop van het programma kunnen wij je adviseren over een passend vervolg. Ben je warmgelopen voor de aanpak? Misschien is het dan tijd om aandacht voor vitaliteit een vaste plek te geven binnen het beleid voor duurzame inzetbaarheid en is FNL Totaal inclusief Vitaal Leiderschap een goede keuze.

De volgende editie start op 2 november. Doe nu mee!

16 oktober start opleiding Vitaliteitstrainer
Waarom het vitaliteitsbeleid écht werkt: een gesprek tussen &niped en Hago Zorg

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu