Aan de slag met vitaliteit?
ZO geregeld!

Aan de slag met vitaliteit?
ZO geregeld!

Fitter ZO leuk kan het zijn

We geloven in een structurele aanpak wanneer het gaat om het verbeteren van vitaliteit. Maar sommige workshops en energizers zijn ZO leuk dat we ze óók los aanbieden. Gewoon als gezonde activiteit voor medewerkers, of als aanvulling op een bestaand vitaliteitsprogramma.

Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen!
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.

Zet een groeiversneller in en word samen fitter! Combineer jouw voeding- of slaapchallenge met andere apps zoals ‘ommetje’ de Fitbit of Strava. Door het samen te doen bereik je meer!
Lees meer >

Daarom ZO

ZO geregeld

Onze activiteiten zijn snel en goed te organiseren! De perfecte aanvulling op elk vitaliteitsprogramma en heel geschikt om eens met ons kennis te maken. En dat laatste bevelen we echt aan :-).

ZO werkt het

Klik op jouw activiteit. Volg de drie stappen en binnen 24 uur krijg jij jouw vitaliteitsplan met prijs in je mailbox. Wil je liever bellen en advies? Uiteraard kan dat! Kijk hier hoe je ons kunt bereiken.

En vooral: ZO leuk

Onze werkwijze draait om plezier, vertrouwen, verbinding, zelfregie, duurzaamheid en kracht. Hierdoor is het voor iedereen interessant en bereiken we meer.

ZOveel voordelen, dat moet even in een handig rijtje:

Direct inzetbaar

Workshops en energizers in alle vormen en maten: live, online of wandelend

Compleet communicatiepakket voor het intranet of interne nieuwsbrief

Online vitaliteitscoach en persoonlijke aandacht via onze app

Geschikt voor bedrijven vanaf 10 medewerkers

Lachen, verbinding en plezier met collega’s

Kortom: een positieve vibe waar iedereen blij van wordt

In cijfers

Onze talkshows worden niet alleen ingezet om medewerkers te inspireren via het intranet of platform, maar ook als naslagwerk. Bijvoorbeeld als collega’s niet bij een workshop konden zijn. Nog leuker: plan een talkshow met je eigen collega’s!

Vraag hier jouw gratis plan aan

web 2021 Aanvraag Fitter ZO
Extra optie
Akkoord privacyverklaring *

Hier doen wij het voor!

Meer vragen?
Neem contact op!

Menu