Fitter bij… ROC Nijmegen

Nieuws

Marloes Blom (regisseur Gezonde School en docent Sport en Bewegen van ROC Nijmegen) vertelt:

“Voor het personeel van ROC Nijmegen wilden we graag iets organiseren omtrent de mentale fitheid in deze tijden. We hadden een programma inclusief grootste lancering uitgedacht en georganiseerd. Begin december gooide de lockdown roet in het eten. De timing was niet lekker. Ik vond het jammer om te wachten, en daarom hebben we besloten het programma anders te organiseren, zodat het laagdrempelig blijft én past bij de mogelijkheden en middelen van deze tijd.”

Marije de Vries van Fitter Nederland:

Om de collega’s van ROC Nijmegen in deze tijd te helpen met het verhogen van de energie hebben we besloten om een reeks workshops en energizers aan te bieden, kort en krachtig. Hierdoor blijft het programma laagdrempelig en is het makkelijker te organiseren met de thuissituatie.

Samen met het gezin
Bijna alle activiteiten zijn leuk om samen te volgen met het gezin of partner. Denk aan familie Bootcamp en de challenge week Strak in je huispak. Tijdens de workshops proberen we vooral praktische tips te geven en de energizers zijn ervoor bedoeld om vooral heel veel samen te lachen. Ook de challengeweek “Strak in je Huispak” gaan we met veel plezier samen beleven.

Ik ben blij met elke collega voor wie ik iets (vitaals) kan betekenen, en hoop natuurlijk stiekem dat we veel collega’s kunnen ‘raken’ met dit programma, aldus Marloes.

Wil jij weten hoe medewerkers dit programma tot nu toe ervaren? Een tip delen of meer inspiratie van andere bedrijven? Neem dan contact met ons op.

Om je snel happy te voelen!
Vitaal in het nieuwe normaal

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu