Is jouw team fit voor de toekomst?

Nieuws

Heb jij je draai gevonden in het hybride werken? Ben je erachter gekomen waar je energie van krijgt? Op het werk én thuis? En ook hoe jouw ideale werkweek is? Misschien ben je leidinggevende en zoekende naar praktische tips om je team goed te ondersteunen. Samen fit voor de toekomst, dat is het doel. En heel belangrijk, juist in deze tijd!

Praktisch en energiek

Tijdens de coronapandemie hebben we uitgebreid kunnen ervaren wat de positieve en negatieve kanten van het thuiswerken zijn. Uit onze onderzoeken blijkt dat veel medewerkers deze overgang omarmt hebben, en anderen het verafschuwen. Hoe dan ook, hybride werken is niet meer weg te denken. Dat betekent ook dat het belangrijk is om dit onderwerp op de agenda te zetten om het optimale uit je werkweek, het team en alle samenwerkingen binnen en buiten je organisatie te halen. Op een praktische en energieke manier zodat nieuwe vitale gewoontes blijven.

Hoe dan?

Het succesvol inzetten van een hybride werkvorm lijkt sterk afhankelijk van zowel de organisatiecultuur als de persoonlijke vaardigheid om een prettig en uitgebalanceerd werkritme te hanteren. Om jou en je collega’s hierin te ondersteunen, biedt Fitter Nederland een speciale leergang aan. Deze bestaat uit twee workshops van 90 minuten en een energiescan.

Workshop 1

In de eerste workshop duiken we in de voordelen van het hybride werken en welk effect dit heeft op je vitaliteit. Welke fijne gewoontes heb je de afgelopen tijd bewust en onbewust ontwikkeld? Later opstaan, meer wandelen in de pauze, tijd om te sporten omdat je niet meer in de file staat? Wat zijn je ervaringen met online vergaderen, schermgebruik en indelen van je werktijd? We laten je zien wanneer en hoe je energie krijgt en behoudt.

Workshop 2

Werken doe je niet alleen: de samenwerking met collega’s en klanten heeft veel invloed op hoe je je werk uitvoert en beleeft. En dat kun je samen bepalen. Daarom gaan we in de tweede workshop bekijken hoe je met je team gewoontes kunt ontwikkelen waar je energie van krijgt en houdt. Aan de hand van verschillende thema’s laten we je zien hoe je krachtig kunt samenwerken op een hybride manier. Uitgaande van onze amplitieve aanpak, ligt de focus op het vergroten van de werkkracht in plaats van verlagen van de werklast.

Energiescan

We bereiden jouw team voor op een toekomst met vaker online werken, mét behoud van energie. Maar wat is het effect van deze leergang op het energieniveau? En waar liggen aandachtspunten voor jouw team? Daarom vragen we alle deelnemers om voor elke workshop een vragenlijst in te vullen over hoe je op dat moment tegen jouw vitaliteit aankijkt. Na afloop van deze leergang ontvang je een energiescan in een handige factsheet.

Op een rijtje:

●     Bewustwording in de voordelen van online (samen) werken.

●     Versterken van vitaliteit van het lichaam, brein en werk.

●     Aandacht voor elkaar en leuke werkvormen die vitale gewoontes versterken.

●     De beste praktische tips om direct toe te passen.

●     Na afloop de energiescan van jouw team met het effect van de leergang.

Start met fitter worden! Bel mij op 026 844 8445 of stuur een email.

Samen fit voor de toekomst!