evenement bij vilente

Evenement als aftrap: inspiratie!

Algemeen, Nieuws

Wanneer je met Fitter Nederland samenwerkt, dan trappen we je vitaliteitsprogramma af met een evenement. Want met een goed event breng je een boodschap, creëer je samenhorigheid, een goed gevoel en natuurlijk energie. En zo hebben we nog een aantal redenen waarom we ons activatieprogramma starten met een leuke kick-off. Dit kan kleinschalig – middels workshops van inspirerende sprekers of een roadshow – of we pakken het groots aan. We geven je wat inspiratie:

Foto’s: Tycho’s Eye Photography en Pink Lemon events

  • Een bijzondere middag op een mooie (groene) locatie, met daarbij een plenaire aftrap door cabaretiers die de boodschap van het programma met bravoure en humor brengen.
  • Workshops die we al wandelend doen, met een koptelefoon op, door het bos of langs het water.
  • Een chic ontbijt voor medewerkers die de dag in de modder, met handen in de olie of op de bus doorbrengen. We dekken de tafels met witte tafelkleden, serveren luxe broodjes en zetten verse bloemen op tafel. Maar het mag vies worden!
  • Of schapen drijven om meer te leren over leiderschap.

Welke boodschap je ook met duurzame inzetbaarheid wilt brengen, aandacht voor jezelf en elkaar op het werk zorgt voor meer energie en plezier!

Foto’s: Tycho’s Eye Photography en Pink Lemon events

Kom je ook?

Dit jaar organiseren we voor onze klanten en belangstellenden een aantal inspiratie-evenementen waarin we je meenemen in deze beleving. Ook nodigen we sprekers en klanten uit die hun succesverhaal over het succesvol lanceren van een vitaliteitsprogramma met je gaan delen. Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Gezonde tussendoortjes op het werk
Een week zonder vlees, 3 tips!

Wellicht vind je dit ook leuk!

Menu
error: Content is protected !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.