Corona en de pijn van de maatregelen kunnen wij niet wegnemen, wel brengen we nog steeds energie op de werkvloer.

Energizers

Onze ENERGIZERS zijn populair. Niet alleen om de lange momenten van stilzitten te doorbreken, maar ook omdat het past bij wat mensen graag willen: even lachen, verbinding en plezier maken met je collega’s.

NIEUW: Doe mee, elke dag om 12.15 via Instagram
Je vindt ons hier!

Voor veel thuiswerkende mensen ontbreken nu momenten die normaal gesproken krachtige energiebronnen zijn. ‘s Ochtends de deur uit gaan. Het praatje op de gang of bij de koffie. De gezamenlijke lunch.  Allemaal routines en informele sociale momenten die nu weg zijn en dat werkt in op de mentale gezondheid. De dagen zijn saaier, de ontmoetingen zijn zakelijker en de interactie met anderen is een stuk minder, voor sommigen voelt het eenzaam. Corona en de pijn van de maatregelen kunnen wij niet wegnemen, wel brengen we nog steeds energie op de werkvloer. En energie komt vrij als je lacht, vooral samen met anderen! Daarom hebben wij speciaal voor nu een aantal ENERGIZERS op de menukaart gezet.

Kiest jouw organisatie voor FNL Online, of Fnl Totaal (met een eigen app)? Dan kies je zelf met welke energizers je jouw vitaliteitsprogramma compleet maakt.

Zin om aan de slag te gaan? Bel voor een vrijblijvend advies gesprek!

Menu