Kies voor 1 workshop of een masterclass, of stel een programma samen. Een workshop is voor maximaal 20 deelnemers. Vanaf 20 deelnemers noemen wij het een masterclass. Je kunt kiezen uit 15 thema’s. Zo geregeld! Volg deze stappen en binnen 24 uur krijg jij een offerte. Ga je akkoord? Dan maken we een afspraak om de inhoud door te spreken. Zo krijgen jouw deelnemers een ervaring die ze verdienen en die past bij jouw organisatie.

ZO werkt het

Workshop 2021

Stap 1: Bepaal jouw onderwerp en aantal deelnemers

Maak een keuze uit de volgende 15 onderwerpen waar je interesse in hebt. Wil je meer informatie? Bekijk dan deze brochure.

Workshops *
Aantal deelnemers *

 

Stap 2: Stel de duur en de vorm samen

Je kunt kiezen uit workshops van 30, 60, 90 of 180 minuten. In de langere workshops is meer ruimte en tijd ingebouwd voor persoonlijke reflectie, leren met en van elkaar en het begeleiden van praktische werkvormen en opdrachten. Kies je voor online, of een luister workshop? Dan adviseren we je voor maximaal 60 minuten te kiezen.

Kies de duur *
Kies welke vorm *

Ja ik wil meer!

Tip: kies voor een leergang. Dit houdt in dat we nog een keer terugkomen om te evalueren en om medewerkers te helpen met een vervolgstap.

Leergangoptie

 

Stap 3: Heb je een voorkeur voor een dag?

Geef nu alvast jouw voorkeur door en wij reserveren een plekje voor je.

 

Hoe kunnen we je bereiken?

 

Zo, dat is geregeld.

Binnen 24 uur ontvang jij van ons een offerte.

Wist je dat?

Het effect van een groepstraining wezenlijk anders is? Er vindt een andere dynamiek van leren en gedragsverandering plaats dan bij individuele coaching. De workshops zijn daarom zo ontworpen dat er, naast ruimte voor kennis over een gezonde leefstijl, volop aandacht is voor het bespreken van motivatie, eventuele belemmeringen en het stellen van haalbare doelen. We maken daarbij graag gebruik van de positieve ervaringen die de deelnemers in de groep reeds hebben en waarmee ze elkaar kunnen inspireren, helpen en steunen.

Fitter ZO

Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen je!
Lees meer >

Minimaal een week lang aandacht voor vitaliteit en aandacht voor elkaar. Stel zelf een vitaliteitsprogramma samen, geef aan hoe lang en wanneer, en wij regelen de rest!
Lees meer >

Zet een groeiversneller in en word samen fitter! Combineer jouw voeding- of slaapchallenge met andere apps zoals ‘ommetje’ de Fitbit of Strava. Door het samen te doen bereik je meer!
Lees meer >

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag

Menu