Workshops & masterclasses

Workshops en masterclasses spelen een rol in onze aanpak. Maar het is ook mogelijk om ze ZO te ervaren. Bijvoorbeeld, om met ons kennis te maken.

Persoonlijke reflectie

Je kunt kiezen uit workshops van 60, 90 of 180 minuten. In de langere workshops is meer ruimte en tijd ingebouwd voor persoonlijke reflectie, leren met en van elkaar en het begeleiden van praktische werkvormen en opdrachten. Het is ook mogelijk om de workshops online te organiseren.

Kracht van het team

De workshops zijn zo ontworpen dat er, naast ruimte voor kennis over een gezonde leefstijl, volop aandacht is voor het bespreken van motivatie, eventuele belemmeringen en het stellen van haalbare doelen. We maken daarbij graag gebruik van de positieve ervaringen die de deelnemers in de groep reeds hebben en waarmee ze elkaar kunnen inspireren, helpen en steunen.

Masterclass of workshop

Vanaf 20 deelnemers noemen wij het een masterclass. Je kunt kiezen uit meer dan 15 thema’s. Zo geregeld! Volg deze stappen en binnen 24 uur krijg jij een offerte. Ga je akkoord? Dan maken we een afspraak om de inhoud door te spreken. Zo krijgen jouw deelnemers een ervaring die ze verdienen en die past bij jouw organisatie.

ZO werkt het

Workshop 2021

Stap 1: Bepaal jouw onderwerp en aantal deelnemers

Maak een keuze uit de volgende 15 onderwerpen waar je interesse in hebt. Wil je meer informatie? Bekijk dan deze brochure.

Workshops *
Aantal deelnemers *

 

Stap 2: Stel de duur en de vorm samen

Je kunt kiezen uit workshops van 30, 60, 90 of 180 minuten. In de langere workshops is meer ruimte en tijd ingebouwd voor persoonlijke reflectie, leren met en van elkaar en het begeleiden van praktische werkvormen en opdrachten. Kies je voor online, of een luister workshop? Dan adviseren we je voor maximaal 60 minuten te kiezen.

Kies de duur *
Kies welke vorm *

Ja ik wil meer!

Tip: kies voor een leergang. Dit houdt in dat we nog een keer terugkomen om te evalueren en om medewerkers te helpen met een vervolgstap.

Leergangoptie

 

Stap 3: Heb je een voorkeur voor een dag?

Geef nu alvast jouw voorkeur door en wij reserveren een plekje voor je.

 

Hoe kunnen we je bereiken?

 

Zo, dat is geregeld.

Binnen 24 uur ontvang jij van ons een offerte.

Wist je dat?

Het effect van een groepstraining wezenlijk anders is? Er vindt een andere dynamiek van leren en gedragsverandering plaats dan bij individuele coaching. De workshops zijn daarom zo ontworpen dat er, naast ruimte voor kennis over een gezonde leefstijl, volop aandacht is voor het bespreken van motivatie, eventuele belemmeringen en het stellen van haalbare doelen. We maken daarbij graag gebruik van de positieve ervaringen die de deelnemers in de groep reeds hebben en waarmee ze elkaar kunnen inspireren, helpen en steunen.

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag

Menu