Iedereen een coach

Het Persoonlijk Fitplan is een vast onderdeel van onze aanpak. Op basis van het principe ‘leave no one behind’ wordt individuele ondersteuning geboden aan degenen die extra zorg nodig hebben, om te proberen iedereen aan boord te houden. Omdat je niet ziek hoeft te zijn, om in aanmerking te komen voor een (intensief) coachtraject, bieden wij ook een laagdrempelig platform met app. 

Je personal trainer, lifestyle coach en voedingsdeskundige in je broekzak. Je krijgt een op maat gemaakt plan bestaande uit de vier kernelementen die onlosmakelijk verbonden zijn voor resultaat: gedrag, voeding, training en herstel. Voor iedere medewerker een passende oplossing op maat. Live op locatie en online via onze app.

Vraag naar de verzekeraar voor de mogelijkheden.

Jouw persoonlijke plan is altijd beschikbaar via de app, en wordt aangepast op basis van jouw gedrag, wensen en voorkeuren. Het team van experts stelt je plan samen op basis van de kernelementen gedrag, voeding, training en herstel. Uiteraard wetenschappelijk onderbouwd.

Geen systeem, maar een echte online coach die jou helpt je doel(en) te behalen en te behouden. Je kunt via de app altijd kosteloos van coach wisselen. Er zijn 300+ gecertificeerde coaches om te kiezen.

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag