Met een online vitaliteitsprogramma en app helpen onze vitaliteitscoaches medewerkers 1-op-1. De medewerker kiest een programma, krijgt een intake, een e-book, opdrachten en wekelijks contact met een coach. Omdat we geloven in de kracht van samen kunnen de deelnemers in de app ook met elkaar chatten en challenges uitvoeren. Heb je interesse? Volg deze stappen en binnen 24 uur krijg jij een offerte.

ZO werkt het

Persoonlijk fitplan 2021

Stap 1: Voor hoeveel medewerkers wil jij het Persoonlijk Fitplan aanvragen?

Hoeveel medewerkers *

 

Stap 2: Stel de periode samen

Waar gaat je voorkeur naar uit? *
Ja, ik wil het graag lanceren met een communicatiepakket

 

Stap 3: Heb je een voorkeur voor een dag?

Geef nu alvast jouw voorkeur door en wij reserveren een plekje voor je.

 

Hoe kunnen we je bereiken?

 

Zo, dat is geregeld.

Binnen 24 uur ontvang jij van ons een offerte.

Na de intake kunnen medewerkers kiezen uit verschillende programma’s en specialisaties om in te verdiepen: Word Sportief, Slaap Beter, Fit op Gewicht, Verminder stress en Meer Energie. We bieden een integrale aanpak op de pijlers brein, lichaam en werk. Naast onze amplitieve aanpak staat bij elk programma van het Persoonlijk Fitplan deze holistische werkwijze centraal.

Fitter ZO

Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen je!
Lees meer >

Minimaal een week lang aandacht voor vitaliteit en aandacht voor elkaar. Stel zelf een vitaliteitsprogramma samen, geef aan hoe lang en wanneer, en wij regelen de rest!
Lees meer >

Zet een groeiversneller in en word samen fitter! Combineer jouw voeding- of slaapchallenge met andere apps zoals ‘ommetje’ de Fitbit of Strava. Door het samen te doen bereik je meer!
Lees meer >

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag

Menu