Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld! Volg deze stappen en binnen 24 uur krijg jij een offerte. Ga je akkoord? Dan maken we snel een afspraak om jouw wensen door te spreken. Zo krijgen jouw deelnemers een ervaring die ze verdienen en die past bij jouw organisatie.

ZO ga je van start

Energizers 2021

Stap 1: Bepaal jouw energizer en het aantal deelnemers

Maak een keuze uit de volgende thema’s. *

 

Stap 2: Stel de duur en de vorm samen

Als het aan ons ligt, kunnen we jouw collega’s de hele dag wel vermaken! Maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Geef hieronder je voorkeuren aan:

Kies de duur *
Kies welke vorm *

 

Stap 3: Heb je een voorkeur voor een dag?

Geef nu alvast jouw voorkeur door en wij reserveren een plekje voor je.

Ja, ik wil nog meer energie!
Nostalgie, de 10 rittenkaart! Ook wij bieden een reeks energizers aan die je kunt inplannen wanneer jij dat wilt. Wil je dat we dit meenemen in de offerte? Vink maar aan.
10 rittenkaart

 

Hoe kunnen we je bereiken?

 

Zo, dat is geregeld.

Binnen 24 uur ontvang jij van ons een offerte.

Wist je dat?

Je elke dag om 12.15 uur live met ons op Instagram kunt meedoen met een energizer? Even 5 minuten lachen gieren brullen en weer door.

Fitter ZO

Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen je!
Lees meer >

Minimaal een week lang aandacht voor vitaliteit en aandacht voor elkaar. Stel zelf een vitaliteitsprogramma samen, geef aan hoe lang en wanneer, en wij regelen de rest!
Lees meer >

Zet een groeiversneller in en word samen fitter! Combineer jouw voeding- of slaapchallenge met andere apps zoals ‘ommetje’ de Fitbit of Strava. Door het samen te doen bereik je meer!
Lees meer >

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag

Menu