Gedurende een afgesproken periode brengen we verschillende onderwerpen onder de aandacht bij alle medewerkers. Leuke activiteiten voor een energieboost, of als aanvulling op een bestaand vitaliteitsprogramma. Volg deze stappen, krijg een impressie van de mogelijkheden en binnen 24 uur krijg jij een programma op maat. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan maken we een afspraak om de inhoud door te spreken. Zo krijgen jouw deelnemers een ervaring die ze verdienen en die past bij jouw organisatie.

ZO werkt het

Energieweken 2021

Stap 1: Stel jouw programma samen

Geef aan welke activiteiten je interessant vindt om gedurende 1 of meerdere weken op de agenda te zetten:

programmakeuze *
Extra toelichting

 

Stap 2: Stel de periode samen

Je kunt jouw vitaliteitsprogramma gedurende één week in de spotlight zetten, of ervoor kiezen om het programma een bepaalde periode aan te bieden.

Waar gaat je voorkeur naar uit? *

 

Stap 3: Heb je een voorkeur voor een dag?

Geef nu alvast jouw voorkeur door en wij reserveren een plekje voor je.

 

Hoe kunnen we je bereiken?

 

Zo, dat is geregeld.

Binnen 24 uur ontvang jij van ons een offerte.

Wist je dat?

Je er ook voor kunt kiezen om elk kwartaal een Energieweek te organiseren? Denk aan Vier je Succes of Geniet meer in december. En wat dacht je van Strak in je (huis) pak of Meer energie in januari en Lenteboost in maart?

Fitter ZO

Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen je!
Lees meer >

Minimaal een week lang aandacht voor vitaliteit en aandacht voor elkaar. Stel zelf een vitaliteitsprogramma samen, geef aan hoe lang en wanneer, en wij regelen de rest!
Lees meer >

Zet een groeiversneller in en word samen fitter! Combineer jouw voeding- of slaapchallenge met andere apps zoals ‘ommetje’ de Fitbit of Strava. Door het samen te doen bereik je meer!
Lees meer >

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag

Menu