Randvoorwaardelijk is communicatie. Met ons communicatiepakket scheelt dat een hoop werk! We houden van snel. Binnen 24 uur heb jij jouw offerte. Over 1 week heb jij jouw communicatiepakket in huis. Inclusief promotiepakket en een contentplanner om je te helpen hoe en wanneer je het kunt plaatsen. Houd er rekening mee dat we voor de talkshow en podcasts meer tijd nodig hebben.

ZO werkt het

Communicatiepakket 2021

Stap 1: Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

keuze *

 

Stap 2: Hoe vaak wil je het ontvangen

Je kunt jouw vitaliteitsprogramma gedurende één week in de spotlight zetten, of ervoor kiezen om het programma een bepaalde periode aan te bieden.

Hoe vaak wil je het ontvangen *

 

Stap 3. Welke onderwerpen hebben je voorkeur?

Welke onderwerpen hebben je voorkeur?
Wow een eigen TV SHOW!
Denk aan de talkshow van Jinek, maar nu zitten jouw collega’s aan tafel! We maken een reeks tv opnames met verschillende onderwerpen, zodat je elke maand een aflevering kunt delen. Liever een podcast voor medewerkers ‘op de bus’ of in de schoonmaak? Kan ook.
Interesse TV show

 

Hoe kunnen we je bereiken?

 

Zo, dat is geregeld.

Binnen 24 uur ontvang jij van ons een offerte.

Een aantal voorbeelden:

  • Kennisweek: 7 dagen Beter Slapen, 7 dagen Meer Energie, 7 dagen Strak in je Huispak of Fit op Gewicht, 7 dagen Meer Genieten, 7 dagen Word Sportief.
  • Blog: optimaal thuis werken, breinfeitjes voor meer focus.
  • Artikel: 5 tips om je weerstand te boosten.
  • Recept: gezond bananenbrood om samen met je kinderen te maken.
  • Talkshow Meer Energie: schoonmaakster Fatima in gesprek met directeur Herman.
  • Podcast: interview met monteur Alex. Samen met zijn team is hij 50 kilo afgevallen!

Fitter ZO

Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen je!
Lees meer >

Minimaal een week lang aandacht voor vitaliteit en aandacht voor elkaar. Stel zelf een vitaliteitsprogramma samen, geef aan hoe lang en wanneer, en wij regelen de rest!
Lees meer >

Zet een groeiversneller in en word samen fitter! Combineer jouw voeding- of slaapchallenge met andere apps zoals Ommetje, Fitbit of Strava. Door het samen te doen bereik je meer!
Lees meer >

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag

Menu