Het is altijd een goed idee om samen met collega’s iets leuks te doen, juist in deze tijd! Kies je voor één van onze Samen Fitter Challenges? Dan volg je gedurende 7 dagen een energiek programma! We trappen af met een workshop en onze app maakt het mogelijk om de challenge te combineren met populaire apps zoals Ommetje of My FitnessPal. Volg deze stappen en binnen 24 uur krijg jij een offerte.

ZO werkt het

Challenges 2021

Stap 1: Bepaal jouw challenge en aantal deelnemers

Maak een keuze uit de volgende challenges waar je interesse in hebt:

challengekeuze *
Aantal deelnemers

 

Stap 2: Kunnen we je helpen om de challenge te promoten?

Ja, ik wil het graag lanceren met een communicatiepakket

 

Stap 3: Heb je een voorkeur voor een dag?

Geef nu alvast jouw voorkeur door en wij reserveren een plekje voor je.

 

Hoe kunnen we je bereiken?

 

Zo, dat is geregeld.

Binnen 24 uur ontvang jij van ons een offerte.

Wist je dat?

Onze Samen Fitter challenges ondersteund worden met superleuke kennisnieuwsbrieven in de uitstraling van jouw bedrijf? Wil je nog meer leuke communicatie en video’s om jouw vitaliteitsprogramma een boost te geven? Vraag naar de mogelijkheden.

Fitter ZO

Zin om je team of afdeling even op te schudden? Of wil je graag meer animo voor jouw vitaliteitsprogramma? Zo geregeld!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen je!
Lees meer >

Minimaal een week lang aandacht voor vitaliteit en aandacht voor elkaar. Stel zelf een vitaliteitsprogramma samen, geef aan hoe lang en wanneer, en wij regelen de rest!
Lees meer >

Zet een groeiversneller in en word samen fitter! Combineer jouw voeding- of slaapchallenge met andere apps zoals ‘ommetje’ de Fitbit of Strava. Door het samen te doen bereik je meer!
Lees meer >

Soms is bellen sneller. Bel gerust, want we helpen je graag

Menu