Starten met vitaliteit doe je ZO

Aan de slag met vitaliteit?
ZO geregeld!

Klein of groot beginnen?

Hoe begin je? En hoe bouw je aan een vitale cultuur? Met Fitter PRO starten we een jaarprogramma voor jouw organisatie. Ben je nog niet zo ver? Dan geeft Fitter ZO richting en inspiratie. Ideaal om klein te beginnen, of om jouw huidige programma te versterken. En het is een fijne manier om met elkaar kennis te maken!

Maak een begin met Fitter ZO

Samen fit voor de toekomst, dat is het doel. En heel belangrijk, juist in deze tijd!
Lees meer >

Onze workshops geven een boost aan je dag. Een moment van bezinning, plezier en inspiratie. Praktisch om direct mee aan de slag te kunnen.
Lees meer >

Kant-en-klare communicatie om direct jouw intranet, platform of nieuwsbrief mee te vullen. Blogs, video’s en zelfs talkshows en podcasts op maat.
Lees meer >

Voor iedereen die graag individueel aan de slag wil. Vergroot je energie, verminder stress, slaap beter en zeg maar dag tegen die vetrollen. Wij helpen!
Lees meer >

In een energieke sessie van 90 minuten geven we richting hoe je kunt starten. En inspiratie hoe andere organisaties het doen.
Lees meer >

Door samen te werken kun je bouwen aan een vitale cultuur. De resultaten zorgen voor het gesprek van de dag en inspiratie voor anderen.
Lees meer >

Bel voor een vrijblijvende afspraak en kennismaking

ZO geregeld

Onze activiteiten zijn snel en goed te organiseren! De perfecte aanvulling op elk vitaliteitsprogramma en heel geschikt om eens met ons kennis te maken. En dat laatste bevelen we echt aan :-).

ZO werkt het

Klik op jouw activiteit. Volg de drie stappen en binnen 24 uur krijg jij jouw vitaliteitsplan met prijs in je mailbox. Wil je liever bellen en advies? Uiteraard kan dat! Kijk hier hoe je ons kunt bereiken.

En vooral: ZO leuk

Onze werkwijze draait om plezier, vertrouwen, verbinding, zelfregie, duurzaamheid en kracht. Hierdoor is het voor iedereen interessant en bereiken we meer.

ZOveel voordelen, dat moet even in een handig rijtje:

Direct inzetbaar

Workshops en energizers in alle vormen en maten: live, online of wandelend

Compleet communicatiepakket voor het intranet of interne nieuwsbrief

Online vitaliteitscoach en persoonlijke aandacht via onze app

Geschikt voor bedrijven vanaf 10 medewerkers

Lachen, verbinding en plezier met collega’s

Kortom: een positieve vibe waar iedereen blij van wordt

In cijfers

Onze talkshows worden niet alleen ingezet om medewerkers te inspireren via het intranet of platform, maar ook als naslagwerk. Bijvoorbeeld als collega’s niet bij een workshop konden zijn. Nog leuker: plan een talkshow met je eigen collega’s!

Hoe kunnen we jou helpen?

web 2021 Aanvraag Fitter ZO
Extra optie
Akkoord privacyverklaring *

Hier doen wij het voor!

Meer vragen?
Neem contact op!

Menu