“Fitter Nederland weet wat ze doet om binnen organisaties een succesvol vitaliteitsbeleid te starten en te optimaliseren.”

Jouw collega vitaliteit

Wil je aan de slag met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Ervaar je ‘wildgroei’ van verschillende activiteiten, of krijgt vitaliteit weinig draagvlak binnen de organisatie? Wij helpen!

Enkele voorbeelden en voordelen:

  • Onze vitaliteitsexpert kan een plan opstellen. Van strategie tot uitvoering.
  • Onze vitaliteitsexpert neemt deel in projectgroepen, zoekt samenwerking met partners zoals bedrijfsartsen en houdt zich bezig met het werven van ambassadeurs.
  • Onze vitaliteitsexpert organiseert o.a. PMO’s en leefstijltesten en zorgt voor de juiste opvolging.
  • Onze vitaliteitsexpert organiseert activiteiten en interventies, inclusief de communicatie.
  • Onze vitaliteitsexpert voorziet het intranet van leuke blogs, tips, recepten en geeft ambassadeurs een gezicht.
  • Onze vitaliteitsexpert helpt medewerkers met persoonlijke vragen over fysieke en mentale fitheid.

Waarom deze aanpak?

Uit ervaring weten wij dat er verschillende oorzaken zijn waarom activiteiten niet landen, en waarom medewerkers het onderwerp vitaliteit en Vitaal Vakmanschap niet altijd serieus nemen of de noodzaak niet voelen om in actie te komen. We weten ook wat we wél moeten doen om binnen organisaties een succesvol vitaliteitsbeleid te starten en te optimaliseren.

Aandacht & focus voor duurzame inzetbaarheid

Vaak is de passie wel aanwezig, maar zijn medewerkers, en is het projectteam beperkt in tijd en focus. Daarom neemt onze consultant al het werk uit handen! Want we geloven dat de volledige aandacht voor het onderwerp duurzame inzetbaarheid essentieel is om activiteiten tot een succes te maken.

Vaste coach & consultant

Wij faciliteren bij onze klanten een programma manager. Op deze manier houd je niet alleen snelheid in het project én de focus, maar schakel je met één partij die alles voor je regelt. Onze coaches kunnen meer! Naast het geven van gezondheidsadvies en workshops, hebben ze ervaring in het bedrijfsleven en zijn ze hoog opgeleid; ze denken mee op strategisch niveau!

Voorbeeld

Onze programmamanager werkt twee (mid)dagen in de maand op locatie. Hij/zij geeft workshops, één-op-één coaching, praat met leidinggevenden, HR, communicatie, doet onderzoek en bewaakt de kwaliteit.

Ieder bedrijf is anders!

Daarom helpen onze specialisten je de juiste keuzes te maken. Plan een gratis adviesgesprek.

Contact
Bezig met versturen
Menu
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.