Waarom zou je een bouwsteen boeken?

Het kan zijn dat jouw organisatie al een uitgebreid vitaliteitsprogramma heeft, maar dat één van onze bouwstenen een mooie aanvulling is. Misschien ben je met een klein team en vind je het leuk om samen in actie te komen? Onze bouwstenen worden ook geregeld ingezet bij events en teamdagen, en om kennis te maken met onze aanpak. Je weet; elke stap is er één!

De keuze is reuze:

12 weken programma

Gedurende het 12 weken programma behandelen we 12 thema’s. Wekelijks werken we samen aan één onderwerp, en de deelnemers doorlopen ook een persoonlijk traject. Dit laatste is overigens vrijblijvend, zo maak je vitaliteit op het werk belangrijk, maar het verplicht tot niets om zelfstandig (in de eigen tijd) aan de slag te gaan.

De 12 thema’s uit het jaarprogramma en uit ons boek de Fitgids voor werkend Nederland staan centraal. Op deze manier maken we de verbinding met het vitaliteitsplein.

Waarom het 12 weken programma?

We gaan vooral met elkaar in gesprek! Hoe kunnen we onze energiegevers op het werk vergroten? Hoe kunnen we onze dag organiseren met als doel meer productiviteit en werkplezier? Hoe krijgen we grip op werkdruk (kan dat)? Hoe krijgen we grip op werkdrukbeleving? Welke activiteiten kunnen we overdag organiseren, zodat we meer kwaliteitsrust creëren, gezonder eten en beter slapen?

Samen met je team neem je de tijd om met een afstandje te kijken naar je werkzaamheden, met als doel een organisatorische optimalisatie waardoor er met meer energie gewerkt wordt.

Alle deelnemers krijgen

  • Het boek de Fitgids voor werkend Nederland
  • Wekelijkse nieuwsbrief in het thema van de week
  • Persoonlijk advies via helpdesk
  • Vitaliteitscoaching (naar wens)

De leidinggevende ontvangt na afloop een rapport met feedback, behoeftemeeting en aanbevelingen.

Het 12 weken programma start altijd in januari, april, juli en september.

Wil je een bouwsteen boeken?

Contact 12 weken programma pagina
Bezig met versturen
Menu
error: Content is protected !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.