Opleiding Vitaliteitstrainer

Inschrijving geopend!
Schrijf je nu in voor 15 maart 2022

Opleiding Vitaliteitstrainer

De vraag naar vitaliteit en energie op de werkvloer neemt steeds meer toe. Fitte en energieke mensen hebben meer plezier in hun werk en zijn innovatiever, flexibeler, veerkrachtiger en productiever. Veel bedrijven zoeken ondersteuning om een gezonde bedrijfscultuur vorm te geven, omdat ze de kennis over vitaliteit en leefstijl zelf niet in huis hebben.

De opleiding vitaliteitstrainer is ontwikkeld om aan deze vraag tegemoet te komen. In deze opleiding leer je om energieke groepstrainingen te geven op basis van gedegen kennis over vitaliteit en gezondheidsmanagement.

Kracht van het team

Groepstraining is wezenlijk anders dan individuele coaching omdat er een andere dynamiek van leren en gedragsverandering plaatsvindt dan bij individuele coaching. Fitter Nederland gelooft in de kracht van werken in een groep. Samen kom je verder omdat je elkaar steunt, inspireert en plezier hebt. In de opleiding leren we je daar niet alleen meer over, maar ook in jouw eigen leerproces wordt veel aandacht besteed aan leren met elkaar en van elkaar: practice what you preach!

Meer informatie of inschrijven?

Gedurende een periode van ongeveer zes maanden, kom je zes keer naar onze opleidingslocatie in Arnhem. Heb je interesse in deze opleiding? Vul dan hier jouw gegevens in. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

De eerst volgende trainersopleiding start op dinsdag 18 januari 2022.

15 maart 2022
19 april 2022
24 mei 2022
21 juni 2022
6 september 2022
4 oktober 2022

Opleidingen Vitaliteitstrainer
Menu