Opleiding Vitaliteitstrainer

De eerst volgende opleiding start op 17 november 2022

Opleiding Vitaliteitstrainer

De vraag naar vitaliteit en energie op de werkvloer neemt steeds meer toe. Fitte en energieke mensen hebben meer plezier in hun werk en zijn innovatiever, flexibeler, veerkrachtiger en productiever. Veel bedrijven zoeken ondersteuning om een gezonde bedrijfscultuur vorm te geven, omdat ze de kennis over vitaliteit en leefstijl zelf niet in huis hebben.

De opleiding vitaliteitstrainer is ontwikkeld om aan deze vraag tegemoet te komen. In deze opleiding leer je om energieke groepstrainingen te geven op basis van gedegen kennis over vitaliteit en gezondheidsmanagement.

Kracht van het team

Groepstraining is wezenlijk anders dan individuele coaching omdat er een andere dynamiek van leren en gedragsverandering plaatsvindt dan bij individuele coaching. Fitter Nederland gelooft in de kracht van werken in een groep. Samen kom je verder omdat je elkaar steunt, inspireert en plezier hebt. In de opleiding leren we je daar niet alleen meer over, maar ook in jouw eigen leerproces wordt veel aandacht besteed aan leren met elkaar en van elkaar: practice what you preach!

Meer informatie of inschrijven?

Heb je interesse in deze opleiding? Vul dan hier jouw gegevens in. Wij nemen contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek. Bellen kan uiteraard ook. We staan je graag te woord!

De eerst volgende trainersopleiding start op 17 november 2022.

Dit zijn alle data:

Donderdag 17 november 2022
Donderdag 15 december 2022
Donderdag 19 januari 2023
Donderdag 16 februari 2023
Donderdag 16 maart 2023
Donderdag 13 april 2023

Opleidingen Vitaliteitstrainer
Menu